Taina saapui viikonlopuksi luokseni puuhaamaan kaikenlaista kivaa koirien kanssa. Viikonloppu vilahtikin varsin nopeaa ja pian taas sai huomata, että sunnuntai on käsillä ja kotiin paluu edessä. Kyllä oli taas  hauskaa pulista kaikkea taivaan (kirjaimellisesti =0) ja maan (myöskin kirjaimellisesti ;0) väliltä asioita. Yöt sitten hiukka venähtivätkin pitkiksi.. niin kuin usein meillä Tainan kanssa tuppaa käymään. Lauantai-sunnuntaivälisenä yönä kello taisi olla likimain kolme, kun kävimme nukkumaan :o

Perjantaina iltalenkin yhteydessä reenattiin. Misty teki paikkamakuun Tainan kanssa. Muuten otin itse sen kanssa seuraamista, joka oli oikein hyvää ja nättiä. Taisi sillä jopa häntä hiukka heilua ko. liikkeessä. Palkaksi otettiin ohjattu ihan läheltä lähettäen. Haki oikein innoissaan kapulan. Sitten otettiin liikkeenä. Hiukka taisi säätää, kun oli innoissaan ja vähän vallattomalla tuulella =D Muutaman toiston jälkeen jälkeen merkki parantui, mutta lähetyksessä ei meinannut millään löytää kapulaa. Hiukka auttamista ja jo löytyi. Loppuun sitten koko liike ja sehän sujui! Loppuun otettiin luoksetulon yhteydessä seisomisia. Misty on hassu koira sillä voi ottaa stoppeja vaikka kuinka ja paljon ja aina se tulee iloisesti häntäänsä heilutellen laukalla =D Saatiin aika kivoja onnistumisia seisomisten suhteen.

Hessu pääsi kehiin Tainan ohjaamana. Taina aloitti seuraamisella. Tarkoituksena lähinnä reenata sitä omaa hartioiden suoruutta. Hessun kanssa kun ei tarvitse keskittyä itse seuraamiseen vaan voi keskittyä pelkästään itseensä. Olen itsekkin käyttänyt Hessua apuna tuossa =D Hyvin kulki Taina suorassa ja Hessu seurasi kauniisti, niin kuin aina. Tosin perusasennot oli kyllä aika kamalia, mutta loppuun nekin parani. Tuntui jotenkin, että Hessu yritti ihan toisella tavalla, kuin mun kanssa. Taina nimittäin pisti sen tekemään töitä. Luoksetulo meni aluksi ihan lörinäksi Hessun ollessa aivan ula-aalloilla, mutta uusinta tuotti ihan kauniin ALO-luokan luoksetulon. Perus asentokin taisi jopa olla suora!? Loppuun poika sai tehdä AVO-kaukot, jotka onnistui hämmästyttävän hyvin. Ei lisä käskyjä ja vaihdot aika puhtaat kaikin puolin. Ihan hyvän näköinen liike oli.

Ruutin kanssa päätin vetää hyppyä ja hihna seuraamista lukuunottamatta koko ALO-luokan läpi. Taina sai seurata miltä liikkeet näyttää "ulkopuolisen" silmin. Palkkasin joka liikkeen jälkeen, mutta itse liikkeet tein, niin kuin ne kisoissakin tehdään. Apuja ei tarvittu missään.

Luoksepäästävyys: Oikein hyvin antoi Taina-tuomarin koskea itseensä ja otettiin me myös hampaiden katsomis versio, joka sekin ihan ok.

Paikkamakuu: Meni hyvin maihin ja jäi rauhallisena makaamaan. Paluu sivulle onnistui hyvin, ei siis ennakoinut vapautusta/istumista. Kaikin puolin oikein rauhallinen ja varman oloinen liike Ruutilla.

Seuraaminen: Oli oikein hyvää ja kaunista sekä suht rauhallista. Lähdöt oli erityisen hyviä mielestäni samoin perusasennot olivat suorat ja nopeat. Käännökset olivat myös oikein hyvät, eikä liioiteltua takapään käyttöä esiintynyt enää. Juoksu osuus lienee se jota meidän tulee reenata. Siinä seuraaminen oli hiukka seilaavaa ja katse mielstäni kerran harhautui jonnekkin. Olin kuitenkin ihan tyytyväinen liikkeeseen.

Liikkeestä maahanmeno: Hiukka ehkä painoi liikkeelle lähtiessä. Olen käyttänyt virittely sanoja jäävissä ja nyt alkaa kivasti hahmottamaan ne toisistaan. Meni heti käskystä maihin ja jäi hyvin odottamaan, kun jatkoin matkaa. Pysyi aloillaan palatessani ja käskystä nousi istumaan. Ei siis valittamista.

Luoksetulo: Jättö ok. Istui ihan nätisti aloillaan ja tuli nopeasti kutsusta suoraan sivulle. Ei huomauttamista.

Liikkeestä seisominen: Virittely sana alkuun. Hyvin lähti kuitenkin seuraamaan vaikka tiesi mitä oli tulossa. Ehkäpä, jopa edisti hiukka. Käskyn jälkeen oli kuulemma jäännyt niille jalan sijoilleen. Jatkoin matkaa vaadittavan verran ja palasin Ruutin sivulle, joka odotteli ihan rauhassa. Istui heti käskystä. Samoin tämä liike ok.

Kokonaisuudessaan ALO-luokka alkaa olemaan aika kivalla mallilla. Kisoihin ei tosin vielä aijota. Odotellaan juoksut alta pois ja muuta vastaavaa. Katsotaan keväällä sitten. Tosin ei sen puoleen aika hinku kyllä olis jo päästä "tosi" toimiin, mutta ehtiihän sitä. Seuraava vaihe olisi sitten ruveta ottamaan kokonaisia liikkeitä joissa palkkailee satunnaisesti eri vaiheissa sekä sitä, että ei palkkaa joka liikkeestä.

Lauantai päivä menikin sitten aikalailla messarissa pyöriessä. Misty oli ilmoitettu näyttelyyn, joten se sai lähteä mukaan muiden näytellessä nyrpeää naamaa ovella. Kelpieitä oli ilmoitettu 32 kpl. Misty kilpaili valioluokassa saaden ERI'n sekä vara CACIBI'n ollen PN 3! Onneksi olkoon Taina ja Misty hienosta suorituksesta!! Loppu päivä pyörittiin ostoksilla ja matkaan tarttui enemmän tavaraa, kuin olin suunitellutkaan, mutta niin hän se aina menee meikäläisen kohdalla ;0)