Lähinnä sisällä ollaan puuhattu. Seuraaminen otettiin ulkosalla.

Kapulanpalautus: Lyhyt matka. Vein kapulan ja kontaktista annoin luvan hakea. Muutama satsi näitä. Innostin suullisesti kun tarttui kapulaan. tulikin hurjan nopsaa. Pari kertaa innoissaan viskasi kapulan, mutta korjasi tilanteen, ennen kuin ehdin huomauttaa. Tästä luonnollisesti aina bileet pystyyn.

Paikkamakuu: Näitä ollaan otettu nyt aina aamu/iltaruuan yhteydessä sekä töiden jälkeen. Aika joku 30-60s. vaihdellen. On maannut todella tarkasti odottaen takapalkalle vapautusta. Vain viimeisessä satsissa oli hiukka levoton, kun aamu ruoka ei ollutkaan niin pop tällä kertaa. Olen myös kokeillut, niin että lelu on takana ja saa luvan kanssa hakea sen sieltä ja tulla leikkimään mun kanssa. Toimii oikein hyvin. Tosin lelu aiheuttaa vireen nostoa joka ei taida kovin hyvä olla paikkamakuuta ajatellen.

Seuruu: Suoraa pätkää ja loppuun perusasento satunnaisesti. Palkkausta suorasta ja perusasennosta vuoron perään. Perusasentoon istuminen on vielä hiukka hidas harjoituksen puutteesta johtuen. Sitä siis lisää ohjelmistoon. Otin myös ympyrää, joka meni todella hienosti. Suoralla aluksi oli liian edessä, mutta kun huomautin "ä-ä" sanalla niin seurasi todella maltillisesti ja jopa riittävän matkan päässä jalastani sivusuunnassa. Täytyy tuota alkaa käyttämään, jos on jotenkin liian tohkeissaan. Tuo kummasti malttia.