Eilen tokoiltiin kentällä jossa oli todella mukava pohja. Alusta oli urheilu kentän pinta ja päällä oli hienoa hiekkaa. Täytyykin alkaa käydä tuolla enemmän. siellä kun on myös häiriöö aika useesti.

Perusasentoja: Näitä namilla eri suunnista. Tuli todella nätisti. Tosin useamman kerran tarjosi heti maahan menoa (kun tätä otettu viime aikoina) ja minä menin vielä naksuttamaan niistä kun olin auttamattomasti myöhässä. No loppuun ihan hyviä toistoja joissa ohjaajakin oli hereillä.

Seuraaminen: Käännöksiä oikealle. Kääntyy aika terävästi nykyisin. on siis alkanut oppimaan mistä siinä on kyse. Sitten suoraa namilla. Edisti hiukka ja painoi. Hassua, että namilla tuota esiintyi. Hiukka tuli masentava tunne, kun se on taas niin pitkään sujunut hyvin. Sitten tajusin. Se johtui siitä, että ollaan isolla kentällä. Ruut vaan on niin tohkeissaan kun on ympärillä tilaa. Tämä on nähty siis ennenkin, joten tuli taas levollinen mieli ko. liikkeen suhteen. Siispä lisää isoja kenttiä. Kun namilla oli toistoja alla aika monta (liikaakin.. kun se levy taas taisi hiukka hirttää kiinni =) otin vielä suoraa lelulla. Tämä olikin sitten huomattavasti parempaa, kuin namilla. Oli saanut päästellä isompia höyryjä pois. Ehkä isolla kentällä voisi leikkiä ensin ennen seuraamista, tiedä sitten täytyy kokeilla.

Maahanmenoja: Nämä oli todella nopeita ja kauniita. Ei ongelmaa.

Nouto: Ensin palautuksia pari. Tuli ihan kivasti. Sitten muutamat vauhti noudot. Olen huomannut, että Ruutilla alkaa pikkuhiljaa nousemaan piirre josta en kamalasti pidä. Se nimittäin teilaa kapulan tassuilla ennen kuin ottaa. Ottaa kyllä sitten ihan nopeasti ja palauttaa hyvällä vauhdilla, mutta tuo alku... Ehkä kokeilen ottaa kuurina pelkästään sitä, että kun ottaa kapulan suuhun saa heti tulla leluun... niin josko se sitten jäisi kuvioista pois. Toinen tietenkin on se että törpön kierron yhteydessä nappaa kapulan tullessaan. Mutta mietintään ja kokeiluja.

Paikkamakuu: Meni todella nopeasti maihin, mutta meinasi lähteä aina mun perään jättäessäni sitä. Ollaan otettu nyt niin monta kertaa leikkinä tuota. No ei hätiä mitiä. Muutaman toiston (jättö sellaisen) Ruut muisti mistä on kyse. Makasi todella hyvin, vaikka paikalla pojat pelasi palloa sitä vastapäätä. Tosin tein helpotetun version, mutta onnistuminen oli kyllä kympin luokkaa.

Kentälle tullessa hiukka pälyili poikia. Menimme toiseen laitaan, jossa sitten tekikin oikein hyvin töitä. Puolessa välissä reeniä muutama poika käveli meitä kohti kentän laitaa. niille piti sitten pöhistä. Sain kuitenkin Ruutin huomion hyvin pois niistä, kun heittelin nameja maahan joita se sitten sai ottaa kiinni/etsiä. Tuo konsti on toiminut ennenkin ja aijon nyt jatkossakin sitä toteuttaa. Siinä yhdistyy kivasti ruoka ja saalis ;0)