Eilen saatiin Sari koirineen vieraaksemme kentälle. Olipa kiva tavata reenaamisen merkeissä! Innostuin reenaamaan molempien kanssa.

Ruut:

  • Luoksetulo: Vauhtina jossa Sari piti kiinni. Palkka taas jalkojen välistä. oli oikein nopea ja suora. Itse olen jäänyt miettimään tuota, että hiljentääkö Ruut juuri ennen syöksyä jalkojen väliin. Ehkä lelua pitäisi roikottaa alempana, niin toisen ei tarvitsisi niin ylös kurkotella. Ruut kun muutenkin tuppaa ottamaan lelusta mahd. ylhää kiinni.
  • Nouto: Muutamia kertoja niin, että vein kapulan muutamien metrien päähän ja kontaktista sai hakea. Palkkasin vain nopeasta nostosta. Sari seurasi silmä kovana polkeeko jaloilla. Ei polkenut, mutta hämäryys teki tepposen pikkuiselle ja kaksi ekaa meni hiukka huolimattomuuden merkeissä. kolmas kerta oli jo todella tarkka nopeuden lisäksi. Hyvä,hyvä!
  • Paikkaistuminen: Reilu matka. Sari seurasi (taas) silmä kovana hiissaako itseään. Ei hiissannut. Ei edes kääntänyt päätään mihinkään vaan tillotti hyvin tarkasti mua. Odottelin hetken ja takapalkkasin. Näitä muutama toisto. 

Hessu:

  • Seuraaminen: Pitkiä suoria ja voi miten molemmat nauttikaan. Muutama käännös, ei perusasentoja. Tuntui todella hyvältä!
  • Luoksetulo: Alo tyyliin. Istui kiltisti paikoillaan. Hessulla siis ollut tapana hiissailla takapuoltaan. Haukkui puolet matkasta (yllätys =) ja istui vinoon perusasentoon, so?! vanhoilla on etuoikeuksia ;0)
  • Ruutu: Pallo ruudussa. Pienet htsaukset ja lähetys ruutuun. Hyvin löytyi vaikka oli pimeää ja pikkuisella aika pitkälle edennyt kaihi! Lopuksi sitten palloteltiin.

Ruut (toinen kierros)

  • Ruutu: Ensin vauhtina muutama kerta jossa Sari vei pallon. Nämä onnistui oikein hyvin. Mitä nyt tokalla varasti. Annoin varastaa ja vauhditin vielä toisen matkaa hihkasemalla "ruutu" =D Näyttönä ei onnistunut oikeastaan mitenkään. Se menee sellaiseksi pyörimiseksi. En siis aijo ottaa tuolla tavalla nyt pitkiin aikoihin vaan hahmotellaan ruutua pitkillä ja vauhdikkailla suorilla. Opetellaan ruudun sisällä siirtymiset sitten myöhemmin.
  • Seuraaminen: Pääpaino käännöksien palkkaamisessa. Edelleen palkkaan liioitelluista takapään käytöstä. Se kuitenkin suoristuu, jos ei palkkaa jokaisesta käännöksestä. Ohjelmassa oli myös käännöksiä oikealle. Alkoi hahmottamaan tuon aika kivasti. Mehän ei olla juuri ollenkaan otettu käännöksiä oikealle. Nyt ne täytyy ottaa ohjelmistoon. Olin Ruutin seuraamiseen oikein tyytyväinen.
  • Paikkamakuu: Aikaa en tiedä, matka oli n. 4-5m monta väli palkkausta. Oli hiukka huolissaan olevan oloinen. Luulen, että ryhmässä olo ja pimeä vaikutti. Ei kuitenkaan ilmentänyt levottomuuttaan muuten kuin korvien asennolla. Hessu makasi keskellä ja Carmen toisessa reunassa. Yhden kerran Ruut päästi pienen haukahduksen (kuuli tai näki jotain mielestään epäilyttävää.) naksautin heti perään, kun oli hiljaa ja menin pikkuisen luokse ja vapautin sen niin, että jäätiin riviin kuitenkin istuskelemaan. Ruut sai tuumia tilannetta, mun hiljaa silitellessäni sitä. Otin uudestaan ja nyt makasi mielestäni rennommin. Ehkä noita paikkamakuita kuitenkin Ruutin kanssa on jatkossa hyvä harjoiutella valoisalla, että löytyy se varmuus ensin ja sitten vasta pimeällä. Olosuhteet kuitenkin huomioon ottaen onnistui loistavasti!