Ollaan käyty Ruutin kanssa koirapuistossa joka sijaitsee lähellä asuntoani. Se on tarkoitettu ensisijaisesti pienille koirille, joten se on mainio puisto pennulle. Siellä Ruut saa tottua toisiin kiltteihin haukkuihin ja ennen kaikkea riehua lajitovereidensa kanssa. Aika näyttää alkaako Ruuti useimpien bc'den lailla possuilemaan toisille koirille. Jos sellaista ilmenee niin pitänee sitten vaihtaa maisemaa. Toistaiseksi on mennyt hyvin eikä ko. käytöstä ole ilmennyt. Päiv vastoin Ruut suhtautuu hyvin nöyrästi uusiin aikuisiin koiriin. Lisäksi puistossa kuuluu monen laista koiran haukuntaa ja pentu siedättyy sille. Se kun on ollut aika iso ongelma meillä.

Keskiviikkona meillä oli seurana puistossa Minnan Onni bichoni. Koirat tuntuivat tykästyvän toisiinsa varsin kovasti. Onni on oikein herras mies. Kertaakaan se ei sanonut pahasti Ruutille, joka roikkui sen kivassa pörröisessä karvassa ja ajoittain jopa huulessa. Olisi kyllä saanut sanoa, mutta Onni kesti kaiken urhoollisesti Ruuti-riiviön taholta =0)

Olipa puistossa muutama muukin kiva haukku, joiden kanssa tyttö leikki, mutta Onni tuntui olevan erityisen mieluinen kaveri!

Tässä on Onni-herra, ikää reilu vuoden verran.

1616385.jpg

Tässä kaverukset temuavat keskenään. Kyllä niillä olikin hauskaa! Ihan samanlaiset valjaatkin!

1616397.jpg

Ja tässä Ruut hakee kovasti Onnia leikkimään, josta ei valitettavasti näy kuin pieni osa kuonon päätä.

1616418.jpg