Eilen saatiin kaveriksemme Carita ja Onni. Olin kyllä aika väsy jo lähtiessäni, joten ei ihan paras mahdollinen fiilis reenata. Olin lisäksi päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja keskittyä kuuriluontoisesti niihin liikkeiden osa-alueisiin Ruutin kanssa joita ei ole tullut pahemmin tehtyä. Ne kun on niitä tylsiä juttuja =D Tai siis ohjaajasta tylsiä, Ruut kun rakastaa kaikkea tekemistä yli kaiken.

RUUT

Luoksepäästävyys: Muutamia kertoja otettiin ja lisäksi kerran katsottiin hampaat. Hyvin oli paikoillaan ja antoi tutkia itseään. Mutta näki kyllä, että ei pidä liikkeestä. Pitää vain vahvistaa saaliilla ko. liikkeen mukavuutta.

Paikkamakuu: Onnin kanssa otettii. Matka joku 25m ja aika ehkä sen 2 min. Hyvin meni maahan ja jäi nätisti. Itse paikkamakuu oli loistava. Lisäksi vierestä olevasta p-hallin ovesta tuli kaksi ihmistä sisään ja kävelivät aivan koirien edestä. Hiukka meni tytöllä korvat luimuun, mutta pysyi todella nätisti aloillaan loppuun asti. Lopussa Carita vapautti Onnin ja Ruut katsoi sen myös itselleen luvaksi lähteä. Tuota pitääkin jatkossa reenata. Muuten liike oli 10+!!

MISTY

Seuraamine: Tavoitteena motivaation löytäminen seuraamiseen. Seurasikin oikein hyvin =0) Pikku hiljaa se into alkaa löytymään sieltä.

Ruutu: Otettiin loppuun. Suorat pistot joka kerta ja voi miten se kiihdyttää aivan loppu metreille saakka. Lisäksi pääsi hiukka kiljahduksia, mutta eipä tuo haittaa mittään!

RUUT

Seuraaminen: Oikealle käännöksiä. Lähti ihan tajuttoman hyvin liikkeelle, joten oli aivan pakko palkata suorasta ensin. Siinä oli jotain sellaista jota itse haen seuraamiseen. Voi miten hyvä mieli tulikaan siitä. Lisäksi oli näyttänyt hyvältä myös Caritasta. Itse harjoiteltava asia, eli oikealle käännökset onnistuivat nekin oikein hyvin.

Seisominen: liikkeen loppua reenattiin, eli istumista. Oikein nätisti... ennakoi =D Eli suunitelmat muuttuivat jonkin verran ja reenattiin sitten vain seisomisessa pysymistä ja vapautusta.

Maahanmeno: Sama kuin edellisessä harjoituksessa. Aikas hyvin taas ennakoi. Eli vähäiseksi jäi tässäkin harjoituksessa varsinainen suunitelma. Eli ei sitten kaiketi ole ongelmia tuon istumisen kanssa vaikka ei sitä ollakkaan juuri reenailtu.

Luoksetulo: Kiertojen yheteydessä. Ekalla suorapalkkaus.. jota sitten ei tullutkaan, kun Ruut tuli sivulle. Taas ennakointiin, mutta tämä ennakointi tuotti todella kauniin ja nopean sivulle tulon. Tokalla olin nopeampi ja sain palkattua lennosta.

Ohjattu: Namilla ohjasin Ruutin merkille ja vein kapulan, hyvin pysyi paikallaan. Lähetys ja nappi suorituis! Palkka lennosta.

HESSU

Ohjattu: Muutamaan otteeseen. Merkki löytyi, mutta kapula ei. Ei edes helpotettuna =( Mutta hauskaa toisella kyllä oli ja sen kuuli varmasti kaikki ohi kulkijatkin hallin ulkopuolella =D