Lauantaina UKU'n reenit. En jaksanut ottaa kuin Ruutin mukaan.

Paikkamakuu: 2 min. Makasi todella rauhallisesti. Alkuu kuitenkin muutama käsky, ennen kuin meni maahan. Oli jotenkin hiukka pihalla?! Loppuun vapautus. Lelun olen nyt jättänyt pois, joten sekin saattaa olla syy ulailuun, kun ei laitettukkaan nartsua taakse alussa.. mene ja tiedä.

Seisominen: Janessa toimi apuohjaajana, eli heitti pallon taakse. Ihan hyvin onnistui.

Luoksepäästävyys: Ei ongelmaa. Haimpailla ja ilman kaikki menee. Ei edelleenkään pidä tästä, mutta mitä sitä ei tekisi pieni Ruut-tytteli nartsun eteen =D

Seuraaminen: Häirittynä. Suoraa pätkää ja palkaten kontaktista, kun Janessa leikki leluilla (pallo, nartsu ja vinku) Ekassa osassa meni sijaistoiminnoille ja nuuski maata ja vilkuili mua ja Janessaa. Uusi seuraa käsky ja jo löytyi kontakti. Tästä palkka. Toka osa hiukka parempi ja komannella ei enää antanut moisen häiritä.

Luoksetulo: myöskin häirittynä. Ensi alkuun pipareita maassa. Ei ongelmaa. Tokalla lelu miinoitus kulkureitille. Ei edelleenkään ongelmaa. Loikkasi vain todella tyylikkäästi vauhdilla yli. Kolmannella sitten Janessa heitteli palloa jota sitten pitikin hiukka vilkasta ohi juostessa. Viimeiseksi otettii sitten niin, että janessa heitti pallon Ruutin kulku reitin ohi. Tämä aiheutti pientä hidastelua ja epäröintiä. Tuli kuitenkin hyvin luokse. Viimeisellä tuli kovaa ja pallon osuttua juuri kuonon yläpuolelle Ruut pomppasi tavoitellakseen sitä, mutta kun ei saanut koppia niin jatkoi matkaa. Palkkasin narttsulla joka kerta, kun tuli luokse. Häirityt liikkeet oli oikein kivoja. Myös Ruut tuntui pitävän niistä. Näitä lisää kiitos =D

Sunnuntai: Sarin kanssa reenattiin. Laiska olin taas, enkä jaksanut ottaa kuin Ruutin kanssa. Loppuun sattui sitten ikävä juttu. Annoin sarille luvan tölkittää omaa koiraansa, enkä arvannut kuinka lukkoon Ruut menisi. Sillä on huonoja kokemuksia tölkistä liittyen lapsiin, kun kesällä epätoivon vallassa käytin sitä. Yritettiin sitten niin, että leikkisin Ruun kanssa tölkillä, mikä vain lisäsi toisen epävarmuutta =O(  Kurjinta tilanteessa oli, että nyt Ruut sitten leimasi Sari pahaksi-tädiksi. Ei oikein meinannut leikkikään irrota lopussa Sarin läsnä ollessa puhumattakaan siitä, että olisi tuonut lelut mulle. Suostui sitten hiukka vaisusti hakemaan palloa Sarille kun hän sitä heitteli. Kurjaa =0( Onneksi kuitenkin itse reeni onnistui, kun episodi sattui vasta lopussa. Ja eiköhän Ruut unohda sattuneen, kun ei enää tölkkiä ole samassa reenissä.

Seuraaminen: Ajatus palkata juoksusta, mutta kun lähdöt oli taas niin hienoja oli ihan pakko palkata pari sellaista. Juoksuun siirryttäessä pompahti hiukka ylös päin, mutta muuten meno oli oikein tasaista ja pää pysyi koko ajan mun vasemmassa reidessä kiinni. Loppuun ei enää popahteluja ilmennyt.

Jäävät: Molempia otettiin leikkien ja peruuttaen. Oikein täpäkät pysähtymiset sekä maahan menot.

Merkki: Käsi ohjauksella. Ruut on alkanut hahmottamaan tämän. Loppuun pallo merkin takana täydeltä matkalta. Ihan hyvä, mutta ei niin näyttävä, kuin käsi ohjauksella.

Ohjattu: Jossa varasti useita kertoja. Annoin mennä. Vapautus suoraan leluun. Ihan hyvät ja nätit kapulan otot tällä kertaa. vauhdikas palautus.

Luoksetulo: Sari häiriköi pallolla heittäen sen aina Ruutin kulku suunnan ohi. Kerran taisi vilkaista, mutta tokalla tuli aivan täysiä eikä antanut moisen pallon häiritä. Näppärä pikku-likka =D

Palautuksia: Näitä ei ollut tarkoitus ottaa ollenkaan, mutta joka kerta kun Ruut bongasi kapulan, oli se aivan välttämättömyys hakea =D Ajattelin sitten reenataan niitä plautuksia kun kerta toisella oli hinku kapulaan. Onnistuivat myös oikein hyvin ja mielestäni sivulle siirtyminen kapulan kanssa on nopeutunut.