Kaikenlaista on ehtinyt tapahtumaan, en vain ole ehtinyt päivittelemään.

Torstaina oli UKU'lla (uudenmaan koiraharrastajat) tason tarkistus "koe" Tehtiin mölli toko liikkeet. halutessaan sai palkata ja lisäkäskyttää liikkeidenkin aikana.

Luoksepäästävyys: 10 ensin käteltiin ja Ruut pysyikin oikein hyvin istumassa. Kun liikkuri koski pentuun nousi se ylös ja heilutteli häntäänsä. ei kuitenkaan alkanut hässäköimään.

Paikkamakuu (1 min.): 8 nousi juuri sillä hetkellä seisomaan kun sanottiin "Aika" Muuten makasi ihan ok tasoomme nähden. Juttelin aika paljon ruutille tässä. Maahan meni todella hyvin heti ekalla käskyllä.

Molemmat seuraamiset: 10 Ruut seurasikin todella kauniisti ja piti paikkansa. Matka hiukka lyhyempi kuin normaalisti. Molemmissa pätkissä oli 2 täyskäännöstä, 2 pysähdystä sekä käännös vasempaan ja oikeaan.

Luoksetulo: 9 Jäi hyvin ja tuli heti kutsusta luokse, pieni haahu sivulla pudotti piusteen. muuten ihan mallikas ja perusasento tiivis ja paikka kohdallaan.

Tulevana torstaina on sitten osa 2. Jäävät eivät ole meillä vahvimpia, joten saa nähdä kuinka loppu sujunee. Olin Ruutiin hurjan tyytyväinen. Se malttoi keskittyä erittäin hyvin, vaikka tehtiikin liikekerrallaan. Palkkaa enkä lisäkäskyjä antanut kuin paikka makuussa. Liikkeiden välillä leikitin pentua.

Viikonloppuna oltiikin sitten Hyvinkäällä Sarin ja carmenin mukana näyttelyssä sosiaalistumassa. Päivä meni oikein mukavasti. Lapsille tosin ajoittain piti haukkua, jos erehtyivät juoksemaan tai muuten temuamaan. Onhan se nyt varsin epäilyttävää semmoinen, NIH! Sari ja Carmen saivat hienosti sertin ollen samalla ROP Onneksi olkoon vielä tätäkin kautta. Päivän lopuksi mentiin vielä reenaamaan koiria.

Otin jääviä sekä hypyn. Hyppyä Ruutin piti kiertää monta kertaa, ennen kuin sain sen tajuamaan, että esteen ylikkin voi mennä. Tosin oma vika, mitäs kierrätin alussa sitä kyseisen esteen ympäri. Tuo ei kyllä tule toistumaan, mutta joskus asiat vain on opittava kantapäänkautta ;0)

Tänään (tiistaina) oltiin työpaikkani luokan kanssa rantapuistossa esittelemässä mitä koiraharrastus pitää sisällä. Oli oikein mukava hetki ja koirat saivat samalla erilaisen päivän, kun aktiviteettia oli molemmille tiedossa. Hessu tosin haukkua louskutti alusta loppuun, eikä oikein meinannut nähdä mitään, mutta hauskaa silläkin taisi olla.

Hessu innoissaan lähdössä ruutuun vaikka ei hahmottanutkaan sitä. No saatiin sitten poika lopulta sinne, mutta ei suostunut millään menemään maahan... no eihän sitä vanhan kaikkea tarvitse.

1930919.jpg

Ja sitten pätkä seuraamista. Aluksi taas Ruuti raukalla meinasi karata mopo tassuista, mutta sain sen lopulta kulkemaan sivullani ilman edistämistä. Itse saisin olla vieläkin suorempi. Tosin positiivista lienee se, että tuon tuokion jälkeen tiedostin kyllä, että hiukka roikuin koiran päällä. Ajoittain kuitenkin munkin kulkeminen alkaa olemaan suoraa =D

1930960.jpg