Elikkä kokeilempa minäkin tätä (kiitti vinkistä katri) Tosin hiukka eri tyylillä. En laita päivämäärää vasta kun olen treenannut. Mulla on sekalaisesti ohjelmaa, enkä joka päivä ehdi reenaa, niin tuo sopinee mulle paremmin.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Päivä: Torstai 2.10

Sivulletulo: Todella napakat. Ruutilla on ihan tyyli ajoittain viskata pyllynsä mun sivulle.

Liikkeestä maahan: Leikistä tohkeissaan, ei oikein ollut kuulolla aluksi, kun tuo liike on vielä aika alku tekijöissä. Helpotettuna meni oikein hyvin.

Temppuja: Näitä voisi alkaa ottamaan enemmän. Otettii pyörimisiä oikealle ja vasemmalle sekä peruuttamista ja jalkojen välistä surffaamista. Lisäksi leikittiin paljon.

Huomiotavaa: Maahanmenoissa pallo on armottomasti pois pelistä. Ei toimi sillä ollenkaan. Aloittaa heti kyttäämisen ja liikkeet hidastuu. Kaikista paras on nyt kun heittää lelun jalkojen väliin.

Illalla vielä opeteltiin uutta temppua ja kerrattiin vanhoja. Lisäksi otin sisällä liikkeestä maahan menon namilla ja naksulla. Toimi todella hyvin. Nyt jopa näytti siltä, että olisi hiukka innostunut jopa naksusta... positiivista!

Hessun kanssa tein päivällä suunilleen samat kuviot, kuin Ruutin kanssa. Ei tuntunut tänään kovin hyvin keskyttyvän. Hessulla kun on kuulo menossa ja sitten se haukkua louskuttaa, niin yritä siinä sitten huutaa se hiljaiseksi. Lopuksi poika sai toteuttaa itseään ja juosta pallon perässä. Voi kun se palauttaakin niin nätisti. Eipä ole ennen Ruutia osannut arvostaa moista =D

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Päivä: Perjantai 3.10

Katsekontaktia: Otin häiriön kanssa. kaksi ihmistä kuljeskeli edessä ja takana. Aluksi oli hiukka hämillään, mutta otti kuitenkin kontaktin josta leikki. Ihmiset liikkuivat edelleen. Muutama näitä ja lopussa pitikin sitten todella kivasti kontaktin. Ehkä olisi kuitenkin parempi niin, että yksi ihminen liikkuu.

Ympyrä seuruu: Meni ihan kivasti. Hiukka ennakoi lelua kädessä. Tämä korjaantuu aina kun lelu pois näkyvistä, joten en ole huolissani tuosta. Pitää vain yrittää olla tarkkana, että palkkaa katse kontaktista eikä siitä että yytsii lelua. Lisäksi huomasin, että seuraa käskyllä on edistävä vaikutus. Innostuu siitä aika lailla. Tosin nyt tuo edistäminen ei ollut mitenkään pahaa. Pystyin oikein hyvin kulkemaan suoraa. Saatan kuitenkin jatkossa harkita uuden käskyn ottamista tuohon. Lisäksi jos itse maltan lähteä rauhallisesti liikkeelle, niin Ruut'kin kulkee rauhallisesti. Mulla vaan on sellainen perus nopee askel, joten täytyy nyt itse opetella toinen tyyli.

Ruutu: Otin ensi näyttönä. Sai ideasta kiinni. Loppuun vauhtina, ja sitten oltiinkin pallo hukassa, että "Ai mihin vai?!" Lopuksi kuitenkin oikein nopea onnistunut vauhti ruutu.

Huomioitavaa: Leikin enemmän Ruutin kanssa. Tämä oli hyvä asia. Jatkossa samaan tyyliin. Seuraamista jo pohdinkin tuolla aijemmin.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Päivä: Tiistai 7.10

Seuraaminen: Kokeilin nyt sitten sillä hihnalla uudemman kerran. Ei toimi. Kokeilin ympyrää. Ei toimi. Ruut alkaa (sekä hihnan kanssa, että ympyrällä) kiilaamaan enemmän eteeni ja siitä tulee lopulta kaksin taistelu jossa mä yritä mennä suoraa ja samalla jotenkin huomaamattomasti työntää toista syrjään ja Ruut taas painaa päälle. En edes ole masentunut. Päätin, että meillä siirrytään nyt samaan, kuin Hessunkin kanssa tehtiin nuorena paljon, eli otetaan vain eri pitusi askeleita ja käännöksiä ja haetaan se tarkkuus ja nostetaan se vireys myöhemmin ja palkat naksulla ja loppuun lelu. En ymmärrä miten jotkut voivat opettaa koirat todella tarkaksi koiran ollessa koko ajan korkeassa vireessä, mutta multa se ei onnistu, joten en enää edes yritä sitä tuossa seuraamisessa.

Vauhtinouto: Pari toistoa näitä. Ekalla sai ampua heti kiinni leluun kun oli nostanut kapulan. Toisella vaadin tuomaan pidempää pätkää. Nostot oli todella hyviä ja nopeita sekä palautus vauhti oli erinomainen. Tuli todella hyvä mieli tuosta =D

Liikkeestä seiso: hmmm.. vaikka kuinka mietin, niin en muista, että tuota olisin ottanut ollenkaan. sen sijaan taisin ottaa liikkeestä maahanmenon. Naksuttelin ensin hyvästä kontaktista sivulla ja sitten otin muutaman maahanmenon naksulla. Onnistuivat oikein hyvin.

Huomioitavaa: Seuraamisessa siirrytään askel tekniikkaan ja naksuun. Vain loppuun lelu palkka. Lisäksi olimme kentällä jossa pojat pelasivat palloa. Höpöttelen aina pennulle noissa tilanteissa että: Pojat pelaa palloa! Ja siitäkös toi innostuu =D Annoin sen jopa välillä juosta lähemmäs ihmettelemään ja kutsuin sen aina iloisesti pois. Herkkyys kausi tuonnut meillekkin mukaan reeniin hajamielisyyttä, mutta toimii kuitenkin edelleen muuten hyvin.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Päivä:

Seuraaminen:

Maahanmeno:

Ruutu

Huomioitavaa:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Päivä:

Katsekontakti:

Seiso:

törpön kierto:

Temppuja:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Katsotaan miten tämän kokeilun käy. Eniten mua huolettaa Vuodatus ja sen kyky hävittää kirjoituksia, kun joutuu muokkailemaan noita, mutta kassotaan kuinka käypi...