Eilen tokoilin molempien kanssa.

HESSU:

Seuraamista ensin. Hiukka näön tuomaa väljyyttä, mutta piti erinomaisesti paikkansa. Hessun kanssa on vaan sitten ihan sika siistiä ottaa seuruuta. Se vaan on niin hyvä siinä. Tosin jäykkyys näkyy ja tuntuu, mutta poika teki kaiken juuri niin kuin pystyi. Näpit vain meinaa saada kyytiä kun niin ahneesti ottaa makkaran.

Nouto: Metallilla. Ensimmäisellä kerralla jäi haistelemaan maata eikä huomannut kapulaa. Pari lisä käskyä avittiviat poikaa löytämään kapulan. Toisella kerralla löysi heti ja palautti arvokkaalla ravilla. Perusasennot olivat molemmilla kerroilla suorat.

Liikkeestä seiso: Pikku pätkä seuruuta. "seiso" ja heti palkka lentää taakse. Näitä muutama toisto. Ihan hyviä vanhukseksi jolla ei enää niin hyvät refleksit. Loppuun maalin kiertoa ja siitä "seiso" aika napakat ja varsinkin viimeinen miellytti minua erityisesti.

Paikka makuu: Loppuun Ruutin kanssa. Makasi ihan hyvin ja rauhallisesti.

RUUT:

Perusasento jumppa + pätkä seuruuta: Namilla otin. Hiukka katse sivulla harhaa ja tuppaa vapauttamaan itsensä ennen aikojaan (katsekontakti reenissä). Itse seuraaminen oli aika vauhdikasta aluksi. Iso kenttä.. tiedetään. Otin vain kahden askeleen pätkiä ja ohjasin namilla istumaan. Toistojen jäljeen alkoi taas rauhoittumaan. Olin huomaavinani, että rauhoittuminen tapahtui nopeammin kuin ennen. Itsestäni vain aina tuntuu siltä, että se on sitten liian matalassa vireessä vaikka toinen vain keskittyy ja pitää todella hyvää kontaktia. Hessu kun on aina säätänyt reeneissä, niin tuntuu oudolta, että Ruut ei sitä tee vaan pikemminkin on aika tosikko puurtaessaan duunia.

Nouto: Metallilla. Ihan ok noudot. tasainen hyvä vauhti molempiin suuntiin.

Seiso: Otin nami kopilla tätä. Aiheuttaa ehkä peruuttamista, kun kuulee "stå" ja käännyn. Lisäksi seuraamis osa meinaa taas levähtää. En nyt ihan tarkkaan tiedä mitä pitäisi tehdä. Olen huomannut, että kun kuljen rauhallisesti Ruut kulkee paremmin sivullani. Tuohon olisi vain muistettava kiinnittää itsessään enemmän huomiota. Muuten seisomiset oli hyviä.

Paikka makuu: Hessun kanssa tehtynä lopuksi. Makasi erittäin hyvin ja rauhallisena, mutta tarkkana.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koti pihalla kokeilin vielä seuruuta vanhalla tyylilla lelu kädessä. Toimi paremmin kuin hyvin! Tosin ottaa katse kontaktia leluun, joten siinä olisi oltava itse tarkkana, että saa palkan kun vasta katsoo minua. Lisäksi otin pientä ympyrää ja sekin tuntui todella hyvältä. Ei kertaakaan ollut tunne että kompastuisin pentuun. Ja itse pidän siitä lelu tyylistä enemmän kun se saa toisen innostumaan. Namit vaan eivät ole Ruutin juttu, mutta kun en haluisi niitä kokonaan poiskaan jättää. Paikka makuussa ja kaukoissa ne toimivat todella hyvin, mutta esim. sivulle tultaessa ja katsekontaktissa Ruutin into lopahtaa niihin todella nopeasti. Namilla vain saisi sitä tarkkuutta, mutta kun toinen pitää niitä vain välttämättömänä pahana        =( Ehkä pitäisi vain tehdä enemmän niin, että ottaa jonkun ihan pikku pätkän jotain antaa nami palkka ja heti perään leikki. Voisi nostaa toisen arvostusta nameja kohtaan.. huah!

Pakko purkaa lisää... Tuntuu niin hassulta, että tuosta seuraamisesta on tullut mulle tuollainen mörkö. Ja johon en juuri koskaan ole tyytyväinen. Olen kuitenkin saanut useilta tahoilta palautetta, että seuruu on ihan hyvän näköistä. Lisäksi mölli kisojen 10p. molemmista pätkistä kertoo omaa kieltään. En vain ymmärrä mikä mulla on. Kasvattajakin on muutamaan otteeseen maininnut, että näyttää hyvältä ja suunta oikea. Nyt vain täytyy ryhdistäytyä ja alkaa olemaan enemmän tyytyväinen. Huomattavasti enemmän on kuitenkin tullut palautetta, että hyvin menee. Joten kaiketi enemmistöä voi uskoa. Ja totuushan on ettei kaikkia voi miellyttää, myöskään tuomareissa. Tärkeintä on se että itse on tyytyväinen suoritukseen.