No niin. Nyt se sitten on auki. Tosin moni asia tämän blogin taholta on mulle vielä täysin auki, mutta tekemällä oppii. Kesken tosin sivu on vielä, mutta valmistuu aikanaan. Laitan tuohon yhden kuvan Ruutista.

1494790.jpg 

Se on osoittautunut oikein vilkkaaksi pieneksi bc'n aluksi jonka touhuja on kiva seurailla.

Tällä hetkellä elämäämme kuuluu pääsäntöisesti sosiaalistaminen ja leikkimisen opettelu.. niin leikkiähän tyttö osaa kyllä, mutta että se tehtäisiin yhdessä ihmisen kanssa onkin sitten toinen juttu. Ruutin eduksi on kuitenkin luettava se, että nyt se alkaa olemaan leikkiessään aika lähellä mua ja toisinaan on hakeutunut lähemmäs jalkojani mennessään lelun kanssa kaemmas.

Lisäksi ollaan treenailtu tokon alkeita. lähinnä imutus-seuraamista, katse kontaktia, sivulle tuloja sekä hiukkasen istumista ja maahan menoa niin, että etupää menisi ensin. Kaupungilla on vierailtu kovasti, koska se tuntuu tyttöä erityisesti tällä hetkellä jännittävän. Varsinkin jos ihmiset alkavat tuijottamaan ja vielä kumartelemaan. Tuntuu olevan jonkin verran signaali herkkä. Mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa..

Olen ollut hieman kahden vaiheilla tuon jutun eteenpäin viemisen suhteen. Aluksi ajattelin, että "tulta päin vain" mutta sitten jotenkin tuntui siltä, että paras keino on tytön antaa tutustua omaan tahtiin vieraisiin. Jos menee luokse niin ok ja siitä kehut ja namit, mutta jos ei niin sitten ei, katsellaan sitten vain. Tärkeintä on nyt mielestäni saada penneli kulkemaan rentoutuneena ihmis vilinässä ja luottamaan minuun, eikä tehdä asiasta suurta numeroa. Itselläni kun tuohon asioiden paisutteluun on kyllä taipumusta ;0) Tuohon edelliseen vielä korjattakoon, että mitään väki pakolla hihnassa viemistä en ole harrastanut.

Ai niin leikittykkin ollaan ulkona. Tutussa paikassa lelut häviää aika kauas, mutta oudommassa paikassa lelun saatuaan tulee jalkoihini sen kanssa. Täytyy käyttää tuota hyödyksi. Jos tilanne ei ole kovin jännä ruutista, niin se kyllä leikkii mielellään. Ei tosin yhtä palavasti kuin tutussa ympäristössä, mutta se on ihan ymmärrettävää.