Eilen oltiin kaupungilla taas sosiaalistumassa, kun palattiin "maalta" kotiin. Ruut ei oikein tykkää tehdä tehtäviä muualle, kuin tuttuihin paikkoihin (tyypillistä pennuille?) Menin töistä kotiin ja otin pennun. Ruut oli ollut 10 tuntia pissaamatta ja ajattelin asian olevan helppo nakki... tai niinhän sitä kait luulisi =0) Ruut neiti pyöri ulkona tunnin, eikä pissannut! Laitoin Tainallekkin viestin, että täällä ollaan eikä sisälle tulla ennen kuin pissaa, menköö sitten vaikka koko ilta. Reilu tunnin sen kanssa kaupungilla pyörittiin ja aina välillä käytiin nurmi alueella kokeilemassa, että joko.. Lopulta Ruut sitten antautu ja pissasi pitkän pissan. Mutta, että se pidätti 11 tuntia!! Tuo on kyllä senkin takia käsittämätöntä, että häkissä (iso) pidättää kyllä, mutta sitten kun on huushollissa, niin ruikkii 45-60 min. välein. En kyllä ymmärrä Ruutin lokiikkaa asian suhteen.. hmmm.

No haettiin sitten isot koirat (Geena hoidossa luonani) ja lähdimme isolle pellolle. Ajatuksena, että tyttö tekisi kakat ja koirat saisivat pitää hauskaa. Hauskaa todellakin koirilla oli ja mikä parasta kakkakin tuli vieraalle maaperälle. Koko kakka/pissa operaatio kestikin sitten melkein 2 tuntia, mutta omistajan hyäväksi 1-0! Samoin selvittiin loppu ilta niin, että sisälle ei tullut mitään. Se onkin meillä saavutus, kun tyttö juoksee ympäri kämppää ja liruttelee sinne tänne. Emätintulehdus (jota nyt sitten ei oltukkaan vielä voitettu täysin) aiheuttaa kuulemma lisääntynyttä pissaamisen tarvetta. Eli kait tuo joskus oppii sisäsiistiksi...

Ruokaa ollaan nyt kokeiltu syödä niin, että en liota niitä ollenkaan, vaan laitan joukkoon hiukka rasvaa ja vettä. Ruut on nyt eilen ja tänään syönyt kuppinsa tuolla systeemillä tyhjäksi, mutta se voi olla myös uutuuden viehätystä, kun ruoka vaihtui Eukanuba lammas/riisiksi. Jonkin verran myös tuppaa nielemään nappulat kokonaisina, enkä oikein tiedä onko se hyväksi, ehkäpä ei mutta meneehän sinne vettä samalla ja nappula koko on aika pieni. Pitää seurata miten ruoka imeytyy ja tuleeko muita ongelmia asiasta. Uloste näytti tänä aamuna todella hyvältä.

Sitten erittäin iloinen uutinen! Aamulenkillä nähtiin taas se rotikka uros, joka alkoi heti uhoamaan meidät nähdessään. Ruut nosti hännän, korvat ja karvat pystyyn ja meinasi alkaa uhoamaan takaisin. Kielsin topakasti ja nyppäsin myös hihnasta, jolloin tyttö vilkaisi mua. Siirsi kuitenkin painoa uudestaan rotikan puoleen jolloin toistin saman. Toistin napakasti eitä koko ohituksen ajan ja väliin kehuin rauhoittavasti. Ohitus onnistui ilman minkäänlaista ääntä Ruutin suunnalta. Ja kun ohitus oli tehty nappasin avaimet ja leikittiin niillä tovi rotikan jäädessä pörhistelemään taakse. Leikin aikana ei kertaakaan vilkaissut koiraa vaan taisteli intensiivisesti. Olin hyvin tyytyväinen tytteliin. Se kun on aina aijemmin alkanut nimen omaan tuolle kyseiselle koiralle rähjäämään oikein kunnolla takaisin. Hessu kulki koko kohtauksen ajan vapaana kiltisti. Kait siltäkin joku murahdus pääsi, mutta se uskoo samalla, kun muita komennetaan. Se kun on niin ohjaaja herkkä. Tässä tapauksessa tuosta oli kyllä hyötyä. Ei tarvinnut keskittyä kuin Ruutiin.