Illalla oltiin T-reeneissä vanhiksessa.

Perusasento jumppaa namilla: Hiukka oli perusasento hukassa, mutta ihan suht toimiva muutamilla toistoilla.

Seuraaminen namilla: kohtalaisen hyvää. Tähän vinkiksi, että kun pysähdyn niin himmaa vauhtia namilla (loppuun pikainen imutus)

Seuraamista lelulla: Lelu ollut nyt kainalossa ja paikka aikas hyvä. Riitta kehui seuraamista. Vinkkinä mennä ympyrälle jonka halkasija n. 8 m ei haittaa vaikka tuossa harjoituksessa olkapää tippuu alas.

Seisomine: Koira ulkokaarteella ja siitä "Stå" ja vapautus palkalle. Toimi kivasti.

Luoksetulo: Palkka jalkojen välistä. tuli kovaa ja suoraa.

Nouto: Suht hyvä. Lisäksi otin kapulan palautusta sivulle... no pientä säätöö, mutta loppu ihan hyvä =D

Ruutu: Ensin hahmottamista. Riitta näytti uuden tavan jolla sitten kokeilin ja se tuntui toimivan. Menen siis itse ruutuut ja näytän koiralle sen, jonka jälkeen lähetys. Koira siis istuu paikallaan kun minä olen ruudussa. Lisäksi otettiin myös vauhti ruutu. Riitta vei pallon ruutuun. Ruut kyllä lähti vauhdilla, mutta sitten kaartoi jonnekkin ihan muualla, haki hetken ja löysi pallon josta luonnollisesti kehut.

Ihan hyvät reenit oli. Itse (taaskaan) en niin kamalan tyytyväinen ollut. Oli kuitenkin kiva huomata, että joskus se mikä tuntuu itsestä huonolta, voikin näyttää ulospäin hyvältä. Lisäksi kasvattaja sanoi, että tässä vaiheessa on myös tärkeää palkata innosta ja yrittämisestä, vaikka tavoitteet on selvillä niin liian tiukasti niissä ei saa olla kiinni. Kyse on kuitenkin vasta puolivuotiaasta pennusta =D Joten hyvillä mielin lähdin kotiin ajatellen, että oikeastaa se Ruut osaakin kaikenlaista ;0)

Lisäksi tein todella tärkeän havainnon itseäni ajatelle. Ensin reenaa sen minkä on suunitellutkin ja vasta sitten käy keskustelua paikalla olevien kanssa tilanteesta. Mun on turha puhua reenin aikana, siinä katoaa omat ajatukset ja koira. Koira tosin pysyy aika lähellä, mutta ajatukset saattavat hävitä teille tietämättömille.