Eilen leikittiin saalisleikkiä kahdella narulelulla ulkona pihalla. Sujui loistavasti olin pienessä kyyryssä ja vedin leluja vuoron perää maata pitkin ja Ruuti-tytteli palautti joka kerta tosi kivasti lelun jalkoihin. Kävi jopa muutaman kerran makaamaan siihen ja natusteli lelua. Tästä luonnollisesti silittelyt ja kehut =0) Kyllä se pikku hiljaa siitä, kun vain jaksaa olla sitkeä.

Nyt vain sitten pitäisi alkaa niitä palloja ajamaan sisään. Tottistelut meni myös hyvin. Otettiin sivulle tuloa ja siitä suoraan katsekontaktia. Sekä imutusta. Kulkee siinä kivan suoraa. Sivulle tulee tosin hieman kauas jalasta, mutta asenteen muokkaushan tässä on vasta menossa. Ruut on aika rauhallinen kun tehdään asioita. Tekee kyllä mielellään, mutta ei häsellä yhtään. Se tuntuu oudolta, kun muuten tyttö säätää minkä ehtii. Kait se on sitä keskittymiskykyä. Hessu aikanaan oli ihan mahdoton touhottaja ja siinä valossa tuo pentu tuntuu suorastaa flegmaattiselta, kun vain seuraa tarkkaan mitä tehdään eikä päästä minkäänlaista ääntä tai muuten touhota.

Hessu ottaa paineita turhaan tuosta pennusta.. tai kait lähinnä siitä, että joudun Ruutia komentamaan. Se ottaa sen niin itteensä ja hakee koko ajan sitten musta turvaa ja on jotenkin hyvin hämillään olevan oloinen että "enhän mä ole tehnyt mitään" Nyt sitten tilanne on mennyt siihen, että kun pentu esim. repii mattoa Hessu jo valmiksii alkaa luimimaan ja on sen näköinen, että "en se minä ollut" Pentua on kuitenkin pakko komentaa, joten Hessu joutuu muuttamaan äidilleni vähäksi aikaa. Tuntuu aika pahalta Hessun takia tilanne, mutta en keksi muutakaan. Se ei meinaa rauhoittua päivällä eikä yöllä. Ensimmäinen viikko meni ihan ok, kun ipana oli rauhallisempi, mutta nyt kun vauhti vain yltyy, niin se tuntuu olevan Hessulle jotekin liikaa. Täytyy vain toivoa, että pentu järkiintyisi mahdollisimman nopeasti, ja että vanhus pääsisi takaisin kotiin. Täytyy tehdä sellaisia viikon parin välein olevia kokeiluita, että joko sujuisi. Ulkona ja muuten Hessu ja Ruuti tulevat juttuun. Hessu on niin tavattoman kärsivällinen ipanan suhteen.