Elikkäs tänään Ruut puuhaili hyvin paljon pihalla -ollaan äidin luona pitämässä taloutta pystyssä- Lähinnä tyttö riekku sakemanni Geenan kanssa jolla ikää pari vuotta.
Päätin sitten treenata kun tyttö oli ollut sisällä vähän aikaa. Suunitelmasta ei -taaskaan- tietoa. Mutta mukavaa meillä oli. Otin perusasento treeniä alkuun. Nyt tyttö istuu aika ryhdikkäästi, mutta hieman kaempana jalstani. Tässä kohtaa en siihen puutu, kunhan se ryhti nyt vain löytyy. Otin myös paikallaan käännöksiä vasempaan. Kääntyy kivasti ja mikä parasta perus asento on suora ja se ryhti on myös mukana. Hassua miten päivät voivatkin olla niin erilaisia treenien suhteen. No koirat(kaan) eivät ole koneita.
Otin lisäksi noutoa ihka oikealla puisella kapulalla. Palkkana siinä meillä oli naurava nakki-narulelu. Sujui muuten ensimmäiseksi kerraksi aikas hyvin. Ensin leikin nakilla jonka jälkeen heitin kapulan ja Ruut ryntäsi perään. Kääntyi ympäri kapulan kanssa ja pudotti sen huomatessaan nakin. laitoin nakin piiloon. Hetken pohdittuaan Ruut tajusi viestin; "Ahaa kapula jäi siis liian kauas!" no ei hätiä mitiä. Tyttö paineli hakemaan kapulan ja lennätti sen vauhdilla luokseni ja sai palkaksi nakkinsa. Tällä tavalla jatkettiin sitten jonkin aikaa. Yksi todella hieno asia oli se, että Ruut ei oikeastaan jäännyt syömään kapulaa missään vaiheessa, eikä myöskään pureskellut sitä tullessa. Lisäksi sain yhdistettyä muutaman tutun kuvion narupallo leikistä, eli lelu palautui käteen ja irti käskyllä päästi siitä ja nakki sai lentää. Ruut oli todella iloinen uudesta "leikistä" Ja mikä parasta omistaja oli vieläkin iloisempi siitä, että nouto saatiin korkattua auki ja näinkin onnistuneesti. lopuksi härnäsin ruutia kapulalla, mutta en antanut saada sitä, vaan nappasin sen pois. samoin nakki on nyt sitten "pyhitetty" nouto leikeille. Kiitos vaan siitä mummille, joka löytää aina kaikkea tarpeellista ulkoa liikkuessaan =0) Tutut tietävät mitä tarkoitan.
Loppuun muutama luonto otos. Olen ihastunut kukkien kuvaamiseen, ne kun ovat niin kauniita ja mikä parasta pysyvät hyvin paikoillaa ;0)

1623431.jpg

1623441.jpg