Eilinen päivä meni koirilla toistamiseen tylsyyden merkeissä. Tämä kyllä oli tarkoituskin, kun on noi mun reenit lipsunut hiukka liian pitkiksi viimeaikoina.

Käytiin, kuitenkin keskustassa postissa pyörähtämässä. Ruuti sai, jonkun ihmeellisen avoimuus kohtauksen. Tervehti innoissaan melkein jokaista vastaan tulevaa =0) Kyllähän se reeni kentillä tervehtii hurjan mielellään koiraihimisiä, mutta että lenkillä :o

Ekana "törmättiin" lapseen kaupungilla. Kiersi hiukka epäluuloisesti, mutta ei mitenkään liioitellun kaukaa ja mikä parasta ei pöhinää! Siitä narupallo leikki pystyyn. Postissa sitten piti hiukka pöhistä sylissä olevalle pienelle lapselle, sehän saattaisi vaikka hyökätä päälle ;0) Rauhoittelu ja lihapulla auttoi "selviämään" tilanteesta. Postin ulkopuolella tuli toinen äiti lapsi sylissä. Ruuti vilkaisi vain ja heti kiinnitti huomion minuun huikatessani sille. Tästä lihapullaa, hyvä, hyvä!

Hihnassa tuli myös opeteltua kävelemään (nätisti) Se sujuukin todella mallikkaasti tutuissa ja "vanhoissa" hajuissa, mutta paikat, joissa ei tule liikuttua päivittäin tuottavat pientä intoilua toiselle. Hyvä kuitenkin niin, että on innoissa eikä suhtaudu paikkoihin enää varauksella (ei tosin ole onneksi sitä enää pitkään aikaan tehnytkään)

Tänään olisi sitten tarkoitus reenata kunnolla, suunitelmallisesti ja ennen kaikkea maltilla. Katsotaan, kuinka ohjaaja selviytyy tilanteesta =0)