Nyt ei olla reenattu mitään varsinaista. Lähinnä vain lenkkeilty ja harjoiteltu yleistä tottelemista laumana (paikka, vapaa jne.) Kaupungissa elettäessä -ja laiskana ihmisenä, kun haluan tehdä lenkit kaikkien kolmen koiran kanssa- kurinalaisuus tuo kummasti helpotusta liikkumiseen ihmisten joukossa =D

Mistyn kanssa ollaan otettu hiukka saalisleikkiä ja tunnaria, joka alkoikin sujua aika kivasti. Selkeästi Misty sai ideasta kiinni. Viritin uunin pellin ritilälle 4 vierasta kapulaa nippu siteellä kiinni. Oma oli irrallinen. Aluksi Misty yritti nostella kaikkia, mutta hokasi aika nopeasti mistä hommassa oli kyse. Vieläkin hiukka yrittää nostella vieraita, mutta selkeästi käyttää nenäänsä lisääntyvässä määrin. Oikein näppärä pikku-likka.

Ruutin kanssa ollaan myös alettu työstämään tunnaria, joka varsin näyttää siltä, että siitä tulee meille liike nimeltä "Tunari" Ihan hyvä, että aloitin ajoissa. Ruut ei tunnu keskittyvän asiaan sitten pätkääkään. Se kyllä hakee innoissaan, mutta tuo mielellään ensimmäisen joka sattuu olemaan sen kuonon edessä. Olen piilottanut sille huoneeseen kapulan ja se etsii sen kyllä todella hyvin nenäänsä käyttäen (ehkä tosin "hiukka" liian korkeassa vireessa) mutta nyt näyttäisi siltä, että se selkeästi hakee puun hajua. Luulen, että tuo ritilä/nippuside viritys auttaa, kun sen on oikeasti mietittävä mikä lokiikka siinä on, että vain yksi on nostettavissa. No tämä on todella hyvä aktivointi harjoitus ja sinne voittajaluokkaankin on vielä runsaasti matkaa... No loppuun (useampien toistojen jälkeen.. eh) ehkä tuntui siltä, että saattaa se jossain vaiheessa saada ideasta kiinni ;0) Lisäksi ollaan otettu kierron yhteydessä sivulletuloja. Olen siirtänyt palkan vasempaan käteen, että saan Ruutin tulemaan loppuun saakka vauhdilla. Muuten se aloitta jo puolentoista metrin päästä kääntymään ja peruuttaa hassusti loppu matkan. Uusi tapa tuotti jo ekalla kerralla varsin nopean sivulle tulon. Jos banskuja alkaa ilmaantumaan, niin palataan sitten takaisin vanhaan kuvioon.

Lisäksi tehtiin eilen koirien kanssa savisilla pelloilla pitkä lenkki. Mäkin jopa nautin, vaikka kura saakin mussa inhon väristyksiä aikaan =0) Rokotukset on myös käyty hakemassa Hessulle ja Mistylle. Ruutin toimittaessa seuraneidin virkaa klinikalla. Punnitsin myös kolmikon samalla. Misty ja Ruut molemmat 12,2kg ja Hessu 19,4kg Mietin, että olikohan vaaka kunnossa, koska Hessu ja Ruut ovat molemmat laihtuneet 2-3kg Ruutilla tosin sen voi selittää sen ripuleilla joita oli 2 viikon sisään tai sitten se on hiukka venähtänyt, mutta Hessu mua mietityttää. Se on kyllä ihan virkeä oma itsensä ja ruoka maittaa niin kuin ennenkin. Ehkäpä se johtuu vain siitä, että olen jättänyt öljyn ruuasta pois. Pitänee lisätä se takaisin ruokavalioon. Onhan se Riisi ja kana varsin laihaa sapuskaa, joten öljy takaisin ruokavalioon.