Mölli osa 2 sujui paremmin kuin hyvin!

Liikkeestä maahanmeno 9,5: en tiedä mistä puolikas lähti. Jätin perusasennon tekemättä. Se sopi mainiosti (ei olla sitä reenattu)

Liikkeestä Seiso 10: Hassua että tästä tuli kymppi, kun Ruut oli ottanut ihan mini askelluksen. Ulkopulisen silmin maahan meno oli nappi suoritus ja seisominen ei ihan napakymppi ja pisteet kuitenkin meni noin päin...

Kokonaisvaikutus 10: Kyllä oli tuomari kovin armollinen =D Mutta tottapuhuakseni kyllä mäkin oli molempiin osioihin tyytyväinen, vaikka en nyt ihan kymppiä olisi antanut monestakaan suorituksesta.

Loppuun reenailtiin sitten Tainan ja Mantan kanssa.

Seuraaminen: Aaarghh! Kyllä oli taas pitkästä aikaa vaikea kulkea suoraan, kun Ruut oli niin tiiviisti jalassani ja edisti, kun oltiin isolla kentäällä. Mentiin sitten ympyrälle. lelun kanssa touhusta ei meinannut tulla kovinkaan paljon, joten tyydyin ottamaan namilla. Useiden toistojen jälkeen rauhoittua (näin käy onneksi aina) ja malttoi kulkea suht kauniisti. Tainan mukaan on kuitenkin aivan suora. Tämä on hyvä tieto, ettei poikita enää vaikka kulkeekin välistä liian edessä ja aina niin tiiviisti. Samoin ympyrällä käytti todella hyvin takapäätä koko ajan. Mutta ei voi minkään. Toi seuraaminen saa kyllä mun harmaiden hiusten lukumäärän lisääntymään. Isot aukeet alueet ovat Ruutille vaikeita. Se vaan innostuu niin paljon siitä. Nyt sitten taidan hetkeksi laittaa lelut pannaan seuraamisessa ja tyydymme nami palkkaan. Ihan loppuun sitten lelu palkka ylläriksi.

Nouto: Pari kertaa metallilla. Ihan hyvät nopeat haut.

Ruutu: Riitan tekniikalla. Oli hiukka pallo hukassa, mutta lopussa sai ideasta kiinni. Ihan loppuun yksi vauhti ruutu, niin että Taina vei palkan ruutuun. Oli aika pimeaää eikä lelua oikein kunnolla näkynyt silti suunnisti hyvin ruutuun vaikka joutuikin hetken hakemaan lelua ruudussa. Eli alkaa selvästi hamottamaan ruudun.

Möllien alussa otin vain rauhoittumista. Onnistuikin oikein hyvin. Olen huomannut, että Ruutille ajoittain maassa makaaminen on paineistavaa, jos se näkee tai tuntee olonsa epävarmaksi. Siispä se saa istua, kunhan istuu rauhassa. Aina välillä otetaan rela harjoituksia. Jonka jälkeen vapautan sen. Syöttelen samalla nameja Ruutille kun on maassa tämä onkin saanut sitä rentoutumaan oikein hyvin. Luulen tuonkin johtuvan signaali herkkyydestä ja siitä, että on vielä kovin nuori ja epävarma koira. Jos "pakotan" Ruutin olemaan maassa, niin se paineistuu vieläkin enemmän, joten etemme tämänkin asian kanssa hieman toisin kuin muut. Tärkeintä on, että mä ymmärrän koiraani ja toimin sen mukaan.