Niin se vaan loma loppui ja paluu arkeen alkoi. Ei oikeastaan paha asia, mulla kun tuntuu häviävän rytmi elämästä, kun ei tarvitse tehdä mitään järkevää =0) Luulen myös, että blogin päivityksetkin sujuvat nyt paremmin. Lisäksi ryhdistäydymme reeni rintamalla, kun T-reenit sekä rivikoulutukset paikallisessa koiraseurassa alkavat. Odotankin niitä innolla. Yksin reenaaminen kun alkaa pikkuhiljaa puuduttamaan.

Kesällä tuli napsittua kuvia, joten laitan nyt sitä satoa tuohon.

Yhteiskuva Ruutista ja Mantasta, joka kävi pitämässä jöötä pikkuiselle =0)

1792494.jpg

Kesällä tuli myös hepat tutuiksi, eikä niille enää tarvinnut pöhistä.

1792506.jpg

Kaveri kuva vanhuksen kanssa, joka ei kyllä kovin mielellään olisi ollut Ruutin vieressä.

1792512.jpg

Hessu rakastaa uimista

1792517.jpg

Ruut taas tyytyy vaanimaan rannalla kaikkea mikä on vedessä. No kait se joskus ymmärtää uimisen ihanuuden..

1792523.jpg

Käytiin myös ihastelemassa Heidin suloisia lappalais pentuja. Myös Ruut pääsi ihmettelemään 5-viikkoisia karvapalloja. Kyllä se muuten näyttää isolta koiralta!

1792532.jpg

Alku järkytyksen jälkeen (Ruuti kun ei ole kerralla ja niin nopeasti nähnyt niin montaa haukkuvaa koiraa, jotka se kohtasi talon portilla) maistuikin sitten leikki.

1792540.jpg

Sitten vielä lähi kuva ihquista =0)

1792557.jpg

Käytiin myös koko porukka seurasaaressa ihastelemassa kesyjä oravia.

1792569.jpg

Käytiin myös mökillä koko porukan voimin. Ruuti puuttuu kuvasti, koska toimittaa paimenen virkaa rannalla... Sille kun kelpaa paimennettavaksi aallotkin. Kuvassa Hessu, Uma ja Geena.

1792582.jpg

Geena mökillä lempi puuhissaan. Tuon käytöksen pitäisi jonkun lisätä rotumääritelmään =0)

1792594.jpg

Heltyihän se vanhuskin päästämään pikkuisen viereensä. Olivat todella suloisen näköisiä tuhistessaan vierekkäin.

1792649.jpg

Talouteemme muutti pikkusiskoni 18-vuotias norjalaismetsäkissa rouva. Se onkin osoittautunut oikein kunnon pirttihirmuksi. Ruuti-raukka ei uskalla riehua sen läheisyydessä. Tupsu kun ei pidä siitä, että riehutaan ja näyttää sen varsin kipakasti vedellen koiria korville. Ruut siis syystäkin kunnioittaa sitä.

1792720.jpg

Korvamalli äippä Glendan mukaan. Huomatkaa, että omistajalla on ollut heikkohetki elämässä ja pikkuinen on saanut luvan makoilla soffalla. No minkäs teet, kun toinen on niin suloinen siihen käpertyessään Ja minä kun vakaasti päätin, että Heesun jälkeen koirat eivät makaa mun sohvilla ;0)

1792719.jpg

Kyläilemässä kävi Anni nahkojensa kanssa. Ruut ja Wilma (4kk) nuhjasivatkin kaiken yhdessä olo ajan. Yökin meni koirien kanssa valvoessa. Ne kun herättelivät vuoron perään toisiaan =0)

1792782.jpg

Ja tässä on komea nahka uros Riimi, joka leikki oikein mielellään pentujen kanssa ulkona, kun sen sijaan Hessu tyytyi osottamaan mieltä.

1792797.jpg

Lapsi asiakin on mennyt kesän aikana eteenpäin. Tosin nopeutettiin sitä tölkillä ;0) Kasvattajan sanoja lainatakseni; "Pennun ei tarvitse pitää lapsista, mutta käyttäytyä silti täytyy" Ja näillä eväillä ollaan sitten menty. Pallo on ollut boonuksena, kun tuttuja lapsia saapuu kylään. Kuvassa serkkutyttä Aino (4-vee) heittelee Ruutille sen lemppari palloa joka vinkuu. Turhaa varmaankin edes mainita, että Aino ja Ruut nauttivat yhteisestä ajasta. Olivat oikein suloinen pari =0)

1792755.jpg

Sitten loppuun vielä pari korva mallia. Ne kun ovat ehtineet vaihtumaan varsin moneen kertaan. Tässä kait tavoitellaan iskä Luckyn mallia.

1792808.jpg

Jos multa kysytään toiveita, niin valitsisin tämän...

1792842.jpg

..tai tämän mallin =0)

1792862.jpg

Niin, tai näin... liimaamaan en kuitenkaan ole sortunut, vaikka mieli teksi, niin kamala malli Ruutilla on tällä hetkellä. Toinen korva on yllä olevaa mallia ja toinen roikkuu surkean näköisenä länässä. Olen kuitenkin ottanut elämän tehtäväkseni kuvata kaikki korvamallit. Tässä oli vain muutamia joita on esiintynyt. Mielenkiinnolla seuraan mihin ne sitten lopulta asettuvat. Kaikkea sitä ihminen keksiikin tehdä =0)