.. tuon kanssa. Se on niin rakastettava ja raivostuttava yhtä aikaa. Tuntuu, että sen mieli on kuin kenu, heiluu sinne tänne. Viime yö tosin onneksi meni nukkuessa. Vain yhden kerran heräsin pennun vaimeaan vuhvutteluun ja toisen kerran siihen, että leikki. Oli muuten aika hauskan näköinen, kun nousin ylös puoli kaksi katsomaan mitä ipana puuhaa. Toinen oli kasannut lelut laittialle ja heilutteli mulle häntää siihen tyyliin, että "Tuutkos leikkii" Pissatin Ruutin sitten siinä samalla ja hyvin malttoi käydä nukkumaan uudestaan.

Aamulla sitten piti pöhistä rappuja pitkin tulevalle ihmiselle. Ruutista rappukäytävässä liikkuvat ihmiset ovat jotenkin todella outoja (ollut aina). Kävi kuitenkin miestä moikkaamassa ja iloisesti heilutteli häntäänsä, mutta kun jatkoi matkaa Ruut pöhisi ja heilutteli kuitenkin häntää. En oikein aina tiedä milloin tuota pitäisi kieltää ja milloin vain rauhoitella ja milloin taas olla niin kuin ei huomaisikaan. Ideoita otetaan vastaan omien ajatusten selvittämiseksi =D

Tullessasni töihin huomasin muuten, että Ruut oli pakannut mun reppuun oman Kong-lelunsa. Se kait ajatteli, että kun mulla ei ole sen taholta pohdittavaa töissä (mikä ei ole totta), niin voin sitten aktivoida itseäni Kongilla, voi miten huomaavaista ;0)