Löysin keskustasta (aivan asuntoni läheltä) pienen P-hallin jossa ei autoja juuri ole klo 18 jälkeen. Lämmitetty se ei ole, mutta mikä parasta siellä on valot, eikä sinne tuule ja sada sisään. Sopivasti myös ihmisiä kulkee silloin tällöin sen läpi kauppa käytävään. Täytyy vain olla tarkkana, että poistuu paikalta ennen sulkemista, ettei mene hyvä reeni paikka alta. Eihän sitä tiedä jos vartija-setä ei pidäkkään koirista =D

RUUT

Seuraaminen: Ympyrällä otettiin. Palkkailin namilla ja loppuun rätillä. Joka kerralla liikkeelle lähdettäessä oli sitä mieltä, että hän menee ruutuun. Malttoi kuitenkinasettua nätisti sivulle ja saatiin joka kerta ihan kivat onnistumiset paikan suhteen.

Maahan meno: Ihan nätisti malttoi käydä maahan vaikka suunta olikin ruutuun päin.

Ohjattu: Otettiin ekaa kertaa. Vein Ruutin merkille ja vasta sitten kapulan. Pysyi hyvin aloillaan. Otettiin sekä vasen, että oikee. Molemmat todella hyviä. Ihan kuin joku olisi sen kanssa tuota reenannunt aijemminkin =D Lisäksi ruudun puoleinen kapula ei tuottanut mitään ongelmaa!

Ruutu: Pari kertaa, joissa molemmissa vein pallon ruutuun. Nopeat ja suorat pistot. Loppuun pallolla leikkiä, johon Ruut ei oikein syttynyt niin kuin olisin toivonut. Se kaiketi tahtoi tehdä töitä lisää.

MISTY

Seuraaminen: Hiukka haeskelin sitä, miten Misty syttyisi siihen. Päädyin ottamaan suoraa pätkää ja heti, kun oikeassa kohdassa naksu. Näitä pari toistoa.

Maahan meno: Ekalla jäi seisomaan, mutta uusinta tuotti ihan kivan maahan menon =D

Ohjattu: Samalla tavalla, kuin Ruutille. Mistyhän haki, kuin vanha tekijä. Innostui suorastaan siitä.

Ruutu: Tämäkin oli Mistystä eri kivaa! Oikein nopea ja suora lähestyminen ruutuun kera pienten kiljahduksien.

HESSU

Ohjattu: Oikein hyvä ja kaunis suoritus. Eihän se enää ole niin notkea, mutta ikä huomioiden ei valittamista. Lähti innoissaan, mutta malttoi pitää mölyt mahassa =)

Ruutu: Ja johan sitä ääntä sitten lähtikin, mutta hauskaa toisella oli. Ja vielä löytyi ruutu, eli ei se ihan täysin sokea ole =D

Loppuun sitten yhteis paikka makuu, joka olikin aika farssi. Ensi Hessu maahan. Sitten vein Mistyn ja kun hain Ruutia, niin Misty tuli perään ja Hessu nousi istumaan. Hessu takas maahan ja Misty omalle paikalle. Ruut keskelle. Ruut oli huonosti mun sivulla ja vapautin sen ihan hiljaisella äänellä, jolloin Hessu ja Misty lähtivät paikoiltaa. Uusi yritys ja johan pysyi. Tuota ei kyllä olla noiden kanssa harjoiteltu, mutta pitänee harjoitella, niin saa aina viralliset paikka makuut. Itse makuu onnistui todella hyvin. Kaikki oikein rauhallisia, eikä Ruutiakaan häirinnyt ollenkaan hallin ulkopuolelta tulleet autojen ym. äänet. Aika oli reilu minuutti. Ei väli välipalkkaa. En myöskään käyttänyt tällä kertaa takapalkkaa. Palkkasin loppuun Ruutin maahan ja vapautin kaikki kerralla. Hessu ja Misty saivat tulla hakemaan multa palkkansa.

Tästä jatkettiin rantapuistoon, jossa kolmikko toden teolla otti ilon irti kuran roiskuessa. Kotiin päästyäni suhkuhuone kutsui =D