... vaikka ei olla ehditty päivittelemään.

Viime viikolla oltiin partis treeneissä. Siellä tutustuttiin uuteen partaan "Rolleen" Aluksi Ruuti vuhvutteli sitä pörröisen olemuksen täden. Lopuksi kuitenkin innostuttiin leikkimään Rolle-pojan kanssa.

Perjantaina molemmat koirat olivat töissä mukana. Meillä oli koira päivä. Ohjelmassa oli temppurata joka koostui pujottelusta ja kahdesta mini hypystä. Lisäksi oli koira-toto. Paikalla oli Ruutin ja Hessun lisäksi cavalier narttu ja myöhemmin saapui cokkeri, joka osoittautui oikein mukavaksi leikkitädiksi pennelle. Ipana oli uudesta ystävästään oikein innoissaa. Lisäksi pennulle löytyi taas monta palluttelijaa. Olisi kyllä oikein kiva jos koirat voisivat aina kulkea mukana töissä. Onneksi kuitenkin on tuollaisia mahdollisuuksia, että välillä voi sesset tulla mukaan =0)

Lauantaina oltiin T-reeneissä. Siellä tavattiin mukavana yllätyksenä Ruutin sisko Mervi. Aluksi tytöt ujostelivat toisiaan. Sitten rentouduttiin ja taisipa siinä olla aluksi pientä nokkapokkaakin sisaruksilla, jonka kyllä mun pikku enkeli taisi aloittaa ;0) Itse treenit sujui oikein mallikkaasti. Otin parit luoksetulot. Seuraamista otettiin sillain kun Riitta meitä viimeksi kehoitti, eli pidemmällä matkalla kaartaen vasempaan. Meno oli oikein tiivistä ja keskittynyttä. Otettiin myös sivulle tuloja ja siitä suoraan katsekontaktia. Pysyi muuten aika kivasti kontakti häiriöstä huolimatta. Lisäksi otin peruuttamalla maahanmenoja ja lopuksi leikittiin saalisleikkiä. Ruut jaksoi keskittyä loppuun saakka oikein hyvin, mutta ehkä olisi hyvä kuitenkin sekoittaa leikkiä liikkeiden väliin, ettei mene liian totiseksi puurtamiseksi.

Sunnuntaina oltiin myös partojen treeneissä. Paikalle saavuttuamme Ruutilla ei ollut tietoakaan alkujännittämisistä. Heti vaan meni moikkamaan ihmiset ja koirat. On se vaan niin valtavasti reipastunut viikkojen aikana! Harjoiteltiin näyttely esiintymistä. Meillä esiintyminen meni lähinnä pomppiessa. Hampaat kuitenkin tyttö antoi oikein hyvin katsoa. Samoin antoi muutenkin tutkia itsensä ja reippaana tyttönä pussasi "tuomarin" mennen tullen. Harjoiteltiin myös seisomista peruutus tyylillä. Samoin otettiin sivulle tuloja+katsekontaktia. Aluksi katse harhaili joka namin jälkeen, mutta lopuksi oli todella tiivis kontakti. Nyt sitten muistin välissä leikkiä. Lopuksi otettiin seuraamista. Matka on ehkä joku sellainen 10-15 metriä kaartaen vasemmalle. Paikka on hyvä ja tiivis, tyyli edelleen imuttaen =0)

Lopuksi leikittiin kahdella narulellulla. Leikki sujuikin erittäin hyvin! Taisteltiin ja kun peruutin tyttö tuli lelun kanssa perässä ja tästä heti tietenkin toinen lelu palkaksi. Voi miten tyytyväinen olinkaan omaan pieneen Ruut-tytteliin! On se vaan niin pätevä penneli =0)

Lisäksi Turun suunnalta on kuulunut kaiken aikaa mukavia uutisia. Ruutin sisko, Bestis on siellä suunnalla toipumassa hyvää vauhti ja mikä parasta ennuste oli hyvä. Ruuti (kuin myös minäkin) niin kovasti toivoo, että Bestis pääsisi pentu tapaamiseen kesäkuussa. Toipumista toivotellaan vielä bloginkin kautta pikku Bee'lle perheineen =0)

Lopuksi molemmista haukuista vielä kuvat.

1570543.jpg

Vanhus rakastaa pehmoisia vinkuleluja. Tässä ollaan lempi lelun kanssa sohvalla... jonne muuten pennulla ei ole mitään asiaa.

1570555.jpg

Ja tässä Ruut pihalla syömässä mitä muutakaan kuin keppejä. Täytyyhän pikkuisen saada kuituja =0) Uhkaavasti näyttää muuten korva nousevan pystyyn. pitäisiköhän alkaa liimaamaan niitä ;0)