Aikas harvinaista meidän taloudessa varsinkin työaamuina. Olin kuitenkin virkeä ja ehdin maniosti tehdä parit perusasento reenit yhdistettynä paikallaan vasempaan käännöksiin. On hokannu todella kivasti mistä on kyse. Paikka ajoittain hiukka hakusessa (jää toisinaan liian eteen) Mutta muutamien toistojen jälkeen pääsee kartalle. Näppärä pikku likka =0)

Otettiin myös samaa lelulla. Tällä kertaa nami toimi paremmin, kuin lelu. Täyskäännöksiä vasempaan otettiin myös, mutta tällä kertaa aika laihoin tuloksi. Ruut on kyllä tarkkana ja yrittää keksiä pienissä aivoissaan mistä on kyse. Välillä menee aika kivastikkin, mutta välillä (kuten tänä aamuna) oli niin innoissaan, että pyörähteli vain. Edistyksenä ohjaajalle luettakoon se, ettei välittänyt, eikä yrittänytkään hakea onnistumista vaan lopetti siihen... kyllä se siitä... nimittäin se ohjaajan käytös ;0)

Olen myös tehnyt uuden havainnon pennussa; Kun tilaa on rajoitetusti Esim pienemmät parkki alueet pensaita lähettyvillä jne. kulkee todella hyvin seuruussa pitäen paikkansa, mutta jos ollaan esim isolla hiekkakentällä on hiukka harakkamainen seuraaminen =0) Täytyy olla jatkossa siis tarkkana noiden seuraamisten kanssa, että itse keskittyy 100% tehtävään asiaan. Ohjaajalle siis lisää keskittymistä. Caniksessa olikin hyvä artikkeli ko. aiheesta. Pitääkin soveltaa jatkossa sitä omaan reeniin =D