Lähinnä ollaan koirien kanssa vain tehty pitkiä lenkkejä, kun on ollut niin hyvät ilmat. Sunnuntain sitten kruunasi partis tapaaminen Järvenpäässä. Sari Mielonen olikin suunitellut todella mukavan hetken ja sää tilauksetkin olivat ehtineet ajoissa perille. Siinä sitten turistiin kaikenlaista ja juotiin glögiä ja syötiin partis-pipareita =0) Sari lähetti mulle kuvia tapahtumasta joita nyt muutaman tähän laitan. Kiitos vain hänelle kuvista.

Paikalle oli saapunu 14 partaa, joista melkein puolet oli ihania pentusia. Kyllä parta-vauva on sitten syötävän suloinen

2131659.jpg

Ruut piti omaa hauskaa, juostessaan lumppareiden perässä =D

2131662.jpg

Ja loppuun yhteis kuva kaikista mukana olleista parroista omistajineen. Hyvin malttoivat karvaiset-kaverukset asettua aloilleen.

2131665.jpg

Tällä hetkellä olen työmatkalla. Elämä aamuisin ilman koiran ulkoilutusta on ihanaa, mutta muuten aika orpo olo. Treenata tekisi niin kovin mieli, kun säät täällä Jyväskylässä on aika hienot. Pakkasta hiukka ja maa valkoisena. Etelään kun palaan, niin siellä ei lumesta ole tietoakaan.. plääh! Tulis nyt jouluksi hiukka edes. Ruut on elämänsä ensimmäistä kertaa erossa musta. Oli kuulemma ollut aluksi vaisu ja hiukka aran oloinen ulkoiltaessa. Mutta nyt on piristynyt ja huseeraa entiseen malliin kisun kanssa. Mun koira on kuulemma aika mahdoton :o Ei se mun mielestä ole ollenkaan mahdoton, se vain on hiukka vilkas ;0) Kotosalla se osaa relata, mutta ehkäpä vieraassa paikassa sillä on niin paljon uusia virikkeitä, että ei kertakaikkiaan malta. Niin tai näin, niin mummi pitää Ruutia oikein mielellään siellä. Saa nähdä raaskiiko se sitä antaa pois ollenkaan =D Hessu taas otti tilanteen lunkisti. Tosin odottavalla kannalla sekin on siellä, niin kuin aina. Se on niin mun perään. No keskiviikko iltana on sitten riemullinen jälleen näkeminen ja torstaina heti reeni-arkeen kiinni!