Viikonloppu meni varsin koiramaisissa touhuissa. Lauantaina ja sunnuntaina oltiin Tainan kanssa agi MM kisjoja seuraamassa jäähallilla ja iltasella lenkkeiltiin ja reenattiin tokoa. Ei voi kyllä muuta sanoa, kuin että oli todella mukava viikonloppu kaikenkaikkiaa. Ruut ja Hessukin nautti todella saadessaan Mantan ja Mistyn vieraakseen. Vanhukset (Manta ja Hessu) lyöttäytyivät yhteen kun taas nuoriso temusi keskenään =0)

Lauantaina saimme vielä vieraaksemme Sarin koirineen (Carmen ja Donna) Käytiin JKK'n kentällä reenaamassa ja lopuksi tehtiin lenkki. Täytyy sanoa, että varsin hyvin käyttäytyviä koiria oli kaikki. Asunnossani on neliötä vaatimattomat 30 silti kaikki 6 koiraa komesta eri laumasta tuli oikein hyvin juttuun keskenään =D

Viikonlopun toko-kooste:

Seuraaminen: Ensin lelulla. Ei toimi -> edistää. Namilla taasen toimi ja lopussa olikin oikein kauniin näköistä menoa. Lisäksi taina teki erittäin mielenkiintoisen havainnon. Ruut seuraa kaiken aikaa liikkeissään mun oikeaa jalkaa!! Olen aina lähtenyt oikealla liikkeelle.. syystä jota en tiedä. Ruut lähtee liikkeelle heti oikean jalan siirryttyä eteen jolloin se jo on hiukka edessä, kun taas vasen on vielä paikoillaan. Taina sanoi, että mun pitäisi kulkea, niin että toinen (se oikea) tekee lyhyempää askellusta... no tämähän ei ole mitenkään mahdollista, mutta kokeilin huvikseni mitä tapahtuu, kun kuljen vasemmalla normaalisti ja oikealla töpöttämällä. Hassua, mutta Ruut toden totta seuraa oikeaa, sillä tuolla tavalla tehtynä seuraamis paikka oli aika lailla täydellinen. Kyllä Tainalla on sitten tarkka näkö :o

No päätin sitten ruveta lähtemään jatkossa aina vasurilla, että muuttaa tapaansa. Lisäksi laitan nyt (oikeasti) ne lelut pannaan. Ja hinkkaan tekniikkaa 1-5 askeleen nami seuruulla, höystettynä perusasentojumpilla.

Jäävät: Otin seisomista. Lelu olisi tuossa paras, mutta seuraamisen takia otan jatkossa namilla. Pysähtyminen on todella nopea. Palkka on tähän asti lentänyt koiran taakse. Nyt sitten alan heittämään nami koppeja.

Kauko: Kerran kaikki asennon vaihdot, pienellä odottamisella. Teknisesti hyvä eikä seilannut. Nameja joudun kuitenkin syöttelemään liikkeiden välissä, että ei tarjoisi oma aloitteisesti asentoa.

Kierrätys: Maalin ympäri muutamia kertoja. Pari pysäytystä. olivat todella nopeita ja näyttäviä.

Nouto: Vissiin tuli otettua molemmilla. Palautus vauhti alkaa miellyttämään mua. Tosin hiukka huolimattomasti pudottaa kapulan ennen "kii'tä" En kuitenkaan välittänyt tästä.

Ruutu: Ensin näyttönä. Aluksi haki ja äimisteli (kun vielä niin uusi juttu) mutta sai aika nopsaan ideasta kiinni ja loppuun todella nätti ruutuun meno lyhkäseltä matkalta, jossa itse kääntyi mua kohti tultuaan ruudun keskelle. Loppuun vauhti ruutu.

Luoksetulo: Näitä muutama kerta. Ensimmäinen meni hiukka pieleen. Pikkuista banskua, mutta löysi kuitenkin oikean välin. Toinen olikin sitten oikein nappi suoritus. Täysillä ja suoraan jalkojen väliin.

Hyppy: Enää ei ole tietoakaan kiertämisistä. Lähtee oikein kivasti hyppyyn ilman käsi avustusta muutamien toistojen jälkeen. Lopussa jopa irtosi niinkin hyvin, että ei kääntynyt katsomaan palloa vaan jatkoi matkaa suoraan eteenpäin. Tämä onkin tässä vaiheessa mun tavoite. En halua ihan hypyn lähelle Ruutia.

Katsekontaktia: Tätä on tullut otettua erittäin vähän... aaargh! Eli nyt oikein roimasti naksuttelemaan katseesta sivulla. Ruutilla hiukka alkanut tulemaan tapa, että kun toiminta lakkaa, niin mun sivulta voi oma toimisesti poistua tai sitten se alkaa tarjoamaan maahanmenoa. Näitä tehtiinkin ja lopussa istui ihan kiltisti pitäen ihan kohtalaista kontaktia. Hiukka Ruut kääntelee päätään seuratakseen mitä muut tekevät ympärillä, kun se nami ei ole niin houkutteleva sen mielestä edelleenkään. Edistystä on kuitenkin tullut ihan hurjasti tuon namin palkan kanssa. Nyt se jo suht hyvin kelpaa pikkuiselle, vaikkakin ne lelut ovat edelleen se POP juttu!