Touhua on ollut, joten kirjoitteleminen jäänyt vähemmälle.

Keskiviikkona oltiin vanhempien luona krillaamassa. Paikalla oli enemmänkin sukulaisia. Autoilu porukoille sujui hyvin. (Itselläni ei ole autoa joten tätä ei olla harjoiteltu) Paikan päällä Ruut kaksasti talon ja uutenatuttavuutena siskoni Tupsu-kisun. Kohtaaminen meni hyvin. Kissa-vanhus (18-vee) on jo niin paljon nähnyt elämää, että yksi koira vauva sinne tänne. Vieraisiin Ruut suhtautui välinpitämättömästi. Ei arastellut, mutta ei ollut kovin kiinostunutkaan. Makoili vain heidän lähettyvillä touhuttuaan ensin ympäri pihaa. Samoin Ruut on löytänyt uuden leikkikaverin siskoni sakemannista. Koirat leikkivät oiken hyvin, vaikka koko ero on aikas iso.

Torstaina ajeltiin mökille saunomaan. Automatka meni kuin vanhalta tekijältä =0) Perillä koirat saivat temuta vapanaan. Geena peuhasi Ruutin kanssa ja Hessu katseli sivummalta nuorten touhua. Vesi tuntui tytöstä mielenkiintoiselta elementiltä. Ei kuitenkaan uskaltautunut uimaan vapaa ehtoisesti. Uima taidon tosin tyttö näytti hallitsevan pudottuaan laiturilta. Se ei tosin haitannut menoa vaan laiturilla piti pomppia edelleen ;0)

Perjantaina oltiin sosiaalistumassa kaupungilla kauppa-käytävällä ja kävely kadulla sekä lopuksi aseman tunneliin. Kaikki paikat ok. Ruut oli oikein reipas ja innostui leikkimään kävelykadulla narulelulla. Leikki todella hyvin. Lelun saatuaan tuli jalkoihin hyvä, hyvä. Sitten lelut reppuun ja asemalle Tainaa ja kelpo Mistyä vastaan. Juna ei tyttöä ihmetyttänyt, onhan pikkuinen niitä nähnyt pihallani kymmen kunta päivää kohden. Taloni vierestä menee päärata josta ohi suhahtaa tavarajunista aina pendoliinoihin kaikki mahdollinen. Mistyä ipana ihan pikkiriikkisen jännitti, mutta muutaman minuutin tuttavuuden jälkeen kaverukset olivat valmiit pistämään leikit pystyyn. Ihan harmitta, ettei ollut mahdollista ottaa koirista kuvia viikonlopun aikana.

Lauantaina oltiin agility kisoja katsomassa junalla. Juna matka meni hyvin. olin todella yllättynyt, ettei Ruuti jännittänyt junaa ollenkaan vaan kulki itsenäisesti sisään ja sieltä ulos. Samoin itse matka meni hienosti. Kyllä typsy on sitten taitava =0) Misty kisasi maxi 2 ja hienosti meni! Valitettavasti keppi virhe pudotti Mistyn kakkossijalle. Suoritus oli kuitenkin loistava, koska vain kaksi sai tuloksen radalta. Niin vaikean kuvion oli tuomariharjoittelija laatinut kakkosille. Haukkuvat koira jännitti tyttöä jonkin verran. Oltuamme paikalla jonkin aikaa Ruut tapansa mukaan rentoutui. Haukkuvat koirat ovat osoittautunut aika pelottaviksi Ruutin mielestä. Sen verran ääniherkkä se on. Mutta tuntuu myös niihin tottuvan pikkuhiljaa. Leikittiin myös kisa paikalla. Se sujui täyden 10 arvoisesti. Tuli todella hyvä mieli siitä. Lopuksi palattiin kotiin junalla joka meni hyvin toistamiseen. Sanomattakin selvää, että Ruut oli aivan rätti päivän jännittävistä kokemuksista =0) Illalla tosin taas oli innoissaan leikkimässä Mistyn kanssa. Niistä näytti tulevan viikonlopun aikana erottamattomat.

Sunnuntaina otettiin rennosti. Istuskeltiin vain enimmäkseen Tainan ja koirien kanssa pihalla ja annettiin niiden touhuta keskenään. Tuo leikki oli Ruutille todella hyvä. Siinä tyttö sai opetella lisää koirien kieltä turvallisen aikuisen koiran kanssa. Lopuksi saateltiin Taina ja Misty asemalle. Hessukin pääsi mukaan. Leikittiin Ruutin kanssa asemalla lopuksi ja se sujui hyvin. Tässä kohtaan täytyy kyllä myöntää, että leikki ei suju kotosalla niin hyvin, kuin vieraassa paikassa, mutta on kyllä sielläkin parantunut.

Ruoka kelpaa edelleen Ruutille huonosti. Jos naudan mahaa lisää ruokaan, niin silloin syö kyllä, mutta ei mitenkään intohimoisesti. Ulkona sitten syö multaa ihan tajuttomasti. Alkaa touhu hieman huolestuttamaan, olenkin miettinyt, että voiko mullan syöminen johtua siitä, että Ruuti saa hiven aineita liian vähän, koska ruoka annokset eivät päätä huimaa. Ruuti on varsin reipas, turkki kiiltää ja paino on noussut (nyt n. 5kg) Mutta sellaisia annoksia mitä säkin kyljessä suositellaan en kyllä tuota saa syömään vaikka tekisin mitä. Mutta suosituksihan ne vain on, mutta aika paljon jää alle suosituksen.

Sivulle tuloja ollan myös otettu. Sujuvat kivasti. Ruuti on niistä innostunut ja on niin ihanan keskittynyt asiaan. Samoin katse kontaktia ollaan otettu. Muuten ei olla tokoiltu juurikaan.