Haluan jakaa pienen tarinan, joka liittyy omaan pieneen Ruutini. Toiset sanovat niitä sattumiksi, mutta itse en sellaisiin usko, olenhan niin monta tarkkaa rukousvastausta saanut elämässäni. Ruuti on vain yksi monista =0)

Aloin haaveilemaan omasta BC'tä reilu kaksi vuotta sitten. Ensimmäinen yhdistelmä josta odotin oli Abba-Lucky Siitä ei valitettavasti koskaan syntynyt yhtään pentua, mutta silloin ihastuin todella tuohon urokseen. Ajattelin, että siltä olisi ihana saada pentu. Ystävät tietävät, että näiden vuosien aikana haaveilin myös lyhytkarva trikki nartusta. Nuo reilut pari vuotta tuntuivat aika piinallisilta odottaa ja ystäväni Taina aina sanoi, että odottaminen kannattaa sillä sitten kun on sen aika, niin sieltä tulee juuri sellainen pentu joka on tarkoitettu mulle. En silloin osannut ajatella kuinka oikeassa hän oli asian suhteen.

Helmikuun lopussa sitten syntyi kaksois astutus pentueeseen Glendalle narttu pentu, jota kutsuttiin Lahjaksi. Lahjasta tuli trikki ja lyhytkarvainen ja DNA-testi totesi sen Luckyn lapsoseksi. En kuitenkaan koskaan maininnut Riitalle haaveestani. Kun sitten koitti päivä jolloin sain tietää, kuka on mun oma pieni Ruuti, en voinut kuin kiittää Taivaan Isää Lahjasta jonka hän antoi minulle päivää jälkeen omien synttäreiden.

Olin päättänyt Ruutin nimen jo paljon aikaisemmin. Nimensä tyttö on saanut vanhantestamenti Ruutin kirjan mukaan. Myöhemmin selvisi, että se on Hepreaa ja tarkoittaa uskollisuutta. Nimi on mielestäni täydellinen tytölle sillä se kertoo siitä millainen Jeesus on omilleen, Uskollinen!