Päästiin taas kokeilemaan agi-esteitä. Ja vähänkös oli hauskaa kummallakin!

A: Janessa toimi apuohjaajana. Hetsasin Ruutia ja hyvin onnistui Janessa toppaamaan tytön menon mun käskyttäessä samalla "pinta" Näitä muutamia toistoja. Ihan kivasti sujui.

Kepi: peruuttamalla ja kädellä ohjaten. Nyt malttaa aika kivasti kiertää joka välin. Hiukka pompahteli johon Janessa neuvoi toisellaisen käsi tekniikan. Itse olin aika hukassa sen kanssa ja päädyin käskyttämään "kierrä" "hyvä" ja viemään kättä aivan kepeissä kiinni. Luulen kuitenkin, että tuo pomppaaminen pujottelussa jää ajastaan pois, kun varmuus ja tekniikka lisääntyy.

Hyppu+putki: Lähinnä lähetyksiä sekä muutama haltuun otto. Hiukka sekoili sekä koira, että ohjaaja, mutta loppuun saatin todella mukavat onnistumiset. Irtoo todella kivasti!

Hyppy x 2: Lähetystä jossa Janessa palkkasi pallolla. Hiukka rimat tuppasi lentelemään, kun vauhtia oli niin paljon ja väli liian pieni. Seuraavaksi olisi hyvä ottaa kutsuttuna sekä palkkailla vain lähdöstä istumisesta. Ettei mene tulevaisuudessa vallan varastamiseksi.

Pinta: Kotosalla ollaan otettu jakkaralla "pinta" harjoituksia. Ovat edistyneet todella hyvin. Ruut loikkaa käskyn kuultuaan jakkaralle ja käskystä painaa etutassut maahan. Nyt ollaan sitten vaikeutettu, niin että Ruutin pitää olla 2on2off asennossa, kun palkkaan sen ja mielellään myös leikin aikana. Tämän tytteli hokasikin todella nopeaa ja jos takajalat tippuu jakkaralta, niin pyrkii ne itse sinne siirtämään takaisin. Se on kyllä todella hupsun näköinen taiteillessaan jakkaralla, joka välillä keikkuu sinne ja tänne. Hyvin kuitenkin tasapainottaa jakkaran takaisin pysty asentoon. Pitäisi varmaan alkaa ottamaan jumppa-pallolla tasa-paino reenejä, kun tuosta jakkarastakin pitää noin kovin =D

Nyt vain odotellaan tammikuuta, että päästään ilmoittautumaan JAU'n kurssille ja toivotaan, että myös pääsisimme sinne.