Musta on kivempaa, että kaikki kirjoitus päivittyy listan kärkeen, ettei niitä täydy haeskella tuolta alempaa. Joten jatkan treenien kirjoittamista nyt eteenpäin vanhalla tyylillä. Muuten oli kyllä toimiva malli. Teen nyt jatkossa suunitelmaa vihkoon ja kirjaan aina treenit tänne.

Kentällä oltiin. Hiukka Ruut tarkailee tavallista enemmän ympäristöä lenkilläkin, joten päätin, että reenimme ovat hyvin intensiiviset nameista huolimatta =D

Seuraaminen: Namilla ja naksulla. Nopeita lähtöjä ja heti naksu. Ruut oli aika innoissaan tuosta. Loppuun otin pikkuisen pidemmän pätkän ja sehän kulki oikein hyvässä kohtaa ilman puskemista tai poikittamista. Pitänee jatkaa samalla tyylillä, kun niin hyvin toimi. Loppuun sitten ihan totaalisena yllärinä kaivoin taskusta nartsun. Ruutin naama todella venähti ja voi miten haltioitunut toinen oli ylläristäni. Sitten biletettiin kunnolla ja toinen sai juoksennella pitkin kenttää.

Maahanmeno: Nartsulla leikkien tätä ja hauskaa oli molemmilla. Hiukka ehkä aijasi joten täytyy pyytää jatkossa leluun kiinni, että aktiivisuus säilyy.

Ruutu: Ensin näyttönä. Aluksi oli taas pallo hukassa, mutta lopussa taas oivalsi. Loppuun vauhtina ja kyllähän sitä olikin ja paljon. Lähti, kuin nato ohjus ja aivan luotisuoraan. Vau! Kyllä oli hienon näköistä.

Leikkiä: Otin temppuja liikkeiden väliin ja loppuun. Ruut näyttää noista tempuistakin palkkaantuvan ja kun saa vielä lelun, niin sehän on extraa. Aijon jatkossakin (kun tosikkoja ollaan molemmat =0) pitää temput mukana reeneissä.

Huomioitavaa: Seuraamista jatkossa naksulla. Paljon leikkiä ja humpuuttelua. Täytyy sanoa, että nautin itse todella paljon noista reeneistä. Ja niin nautti Ruut'kin!! Tosin onhan se aina tykännyt työnteosta, mutta nyt sen silmässä oli pilkettä =D Joten näillä mennään jatkossakin.