Taas on aikalailla aikaa kulunut siitä, kun viimeksi olen päivitellyt. Kaikenlaista onkin mahtunut viikkoomme =D

Keskiviikkona reenailtiin Heidin ja poikien (Toobi ja Troy) kanssa. Otin Ruutin kanssa paikkamakuun, ruudun, jäävistä seisomisen, noudon puisella sekä loppuun suoraa pätkää seuruuta. Kaikki ihan ok. Oli oikein mukava reeni. Loppuun Ruut sai leikkiä poikien kanssa sekä koppailla lapsilta lumppareita, joka olikin toisesta huisin hauskaa. Vinkiksi tuli ottaa noutoja, niin että kapula on koiran ja mun välissä ja siitä palautuksia. Tätä täytyneekin jatkossa tehdä.

Perjantaina kelpo-Misty -Royalcoctail Jubileum Shot, sitten saapui vahvistamaan joukkojamme. Hessu oli, niin kuin mitään kummallista ei olisi tapahtunut, mutta Ruut oli hiukka mustis tytön tultua. Piti sitten "ojennella" vanhempaa, johon Misty suhtautui todella diplomaattisesti, EVVK asenteella. Hessu-pappa kävi viran puolesta ojentelemassa ipanaa sen pöllöilyistä Mistyä kohtaan (ei se ihan tyhmä ole =0). Olin kyllä hiukka yllättynyt Ruutin käytöksestä, mutta se alkaa olemaan "siinä" iässä ja toinen tuli hänen reviirilleen. Hyvin kuitenkin alku häslingistä huolimatta elo meillä rauhoittui. Nyt tytöt olisivat kaiken aikaa vain painimassa keskenään =D

Lauantaina oltiin koko porukka mummolassa. Ei kyllä ole ihan mukavammista päästä matkustaa junalla 3 koiran kanssa. Hyvinhän nämä käyttäytyvät, mutta on se vaan yhden koiran kanssa paljon helpompaa ruuhka junassa ;0)

Sunnuntaina suunnattiin Lahteen Renkonmäen-hallille A- ja L-pentujen pentupäivään. Oli todella kiva päivä ja mukavaa seurata muiden reenejä. Erityisesti oli mukavaa nähdä Ruutin sisaruksia sekä heidän reenailuja. Oiken pätevän oloisia oli jokainen tahollaan. Ruutin kanssa otin alkuun ruudun, joka oli ihan hyvä. Ekalla hiukka haki palkkaa ennen ruutua, mutta meni kuitenkin ruutuun sitä etsimään. Hieno homma! Selkeästi siis alkaa hahmottamaan mistä ko. liikkeessä on kyse. Nouto metallilla. Ensin saaliina, jossa toi hyvin siihen saakka, kunnes "kii" toisella kerralla lyhyeltä matkalta palautus sivulle. Meni ihan hienosti. Jäävistä otettiin seiso, jossa takapalkka tällä kertaa. Hyvin malttaa tulla mukana eikä ennakoi pysähtymistä. Käskyn jälkeen pysähtyy niille jalan sijoille, josta tulikin kehuja. Seuraaminen oli mielestäni ihan hyvää. Se onkin todella paljon matkan varrella parantunut. Ruut kulkee suorassa, käyttää takapäätä todella hyvin, sekä kääntyy täyskäännöksissä vasempaan "pennin päällä" =D Lisäksi olen hurjan tyytyväinen siihen, että pystyn kulkemaan hyvin ja suoraan kompastumatta pentuun, se on edistystä jos joku! Satu oli sitä mieltä, että hiukka edistää, mutta sitten taas muutama (Riitta ja Oili) oli sitä mieltä, että oikein kaunista ja hyvää seuruuta. Suunta kuitenkin on oíkea, joten näillä jatketaan. Loppuun hyppy jossa vapautus suoraan palloon. Tokalla pysäytys. Pysähtyi todella vilakkaan, josta pallo-palkka. Ruut ei mene enää läheskään niin pitkälle, kuin ennen joten edistymistä tässäkin. Hyvänä pointtina jatkoa ajatellen on, että pyydän Ruutia hyppäämään lelun kanssa takaisin aina. Täytyy ruveta tekemään jatkossa niin.

Pentupäivästä napsin kyllä kuvia, mutta oma kamera ei kyllä pärjännyt hallin valaistuksessa, joten ei niitä suttuisia kuvia viitsi tänne laittaa. Sen sijaan Arjan (Heiskanen) hienoja otoksia voi käydä kurkkimassa täältä =D

Misty, Ruut ja Hessu

2112085.jpg

Sisar-Ruut

2112083.jpg

Kelpo-Misty

2112087.jpg