Oltiin eilen käymässä Ruutin ja Hessun kanssa "mummolassa" Samalla Ruuti sai tutustua mummini rotikka risteytykseen ja kisunpentuun. Iso koira jännitti pienen hetken pentua, mutta sitten jo hyppeli iloisena ison kaverin rinnalla. Kissan kanssa olisi ollut kiva leikki, mutta kissa-vauva ei kovin innostunut Ruutin yrityksistä, vaan pysytteli sohvalla. Ulkona kun isot koirat (Hessu ja Uma) leikkivät ja haukkuivat sai Ruutin epävarmaksi. Juokseminen on vielä ok, mutta haukkuminen tuntuu ottavan erityisesti tytön korviin. Halusi vain pysytellä jaloissa, pikkuinen =0)

Junalla menimmi molempiin suuntiin. Meno matka sujui oikein reippaasti, mutta tullessa, kun oli vanhan mallinen koliseva juna ja pentu väsynyt, niin se hieman hermostutti toista. olen muutenkin huomannut, että kun tytölle iskee väsy, niin uusien asioiden kohdalla jännitys voimistuu. Tämän olenkin pyrkinyt ottamaan aina huomioon sosiaalistumis tilanteissa.

Kun Ruut oli touhunnut ja tutkinut koko kämpän tuli lopulta uni. Samoin illalla asemalla alkoi nukkumaan jalkoihini. Tästä ominaisuudesta pidän erittäin paljon Ruutissa. Se osaa yllättävän hyvin relata pieneksi pennuksi. samoin sillä tuntuu olevan yllättävän hyvä keskittymiskyky. Asemalla mennessämme Keravalle se teki todella reippaana ja keskittyneenä sivulletuloja ja katse kontakti. Ihmisiä oli aivan lähellä, mutta se ei haitannut pentua pätkääkään. Tuntuu niin uskomattomalta! Hessu on taas ollut pentuna tämän suhteen hyvin erillainen, kaikki mahdollinen ja mahdoton kiinosti sitä. Ruuti taas tuntuu keskittyvän minuun todella hyvin, mutta kun tekeminen loppuu, niin loppuu tytön keskittyminenkin ja ympäristö vie voiton. Silloin Ruutille on aika sama missä mä olen. Usein olen sortunut huutelemaan kuuroille korville. Tämä luonnollisesti harmittaa.. nimittäin se, että sorrun tuollaiseen typeryyteen. Pitää tehdä asiassa kertakaikkinen parannus. Kutsu vain silloin kun pentuun näkö/katse yhteys.

Lopuksi illalla otin Ruutin kanssa teesse itse "pussia" pihalla. Meni oikein hyvin. Lopuksi tytön piti saada tappaa lepattavaa muovia. Ei jännittänyt yhtään. Siitä taitaakin tulla agility koira!

Lopuksi muutama otos eliseltä. Kuvat ovat laadultaan hieman huonoja, koska valo ei tahtonut riittää.

1530824.jpg

Palloja "mummolassa" on paljon. Oikeen kokonainen korillinen!!

1530825.jpg

Sitten retuutettiin Nalle puhia. Tuo katse typsyn naamalla on aika tyypillinen ilme sille.

1530827.jpg

Ja taas pallo, pallo, pallo..

1530840.jpg

Ja sitten iski tytölle väsy.. zzzzz

1530843.jpg

Tässä "teesse itse pussi" sivusta...

1530844.jpg

... sama pussi suuaukolta kuvattuna...

1530846.jpg

... jonne Ruut meni oikein mielellään =0)