... teho kuurina. Nyt tuntuu, että se on saanut oikein kunnolla tuulta purjeisiinsa. Voi miten rakastankaan tuota liikettä =0) Ja mikä parasta Ruutikin tuntuu siitä pitävän kovin.

Olen kehittänyt uuden variaation leikkiä sitä. Eli ollaan nyt otettu niin, että revitetään lelulla, jonka jälkeen sanon "irti" ja lähden kävelemään pois päin. Hetken päästä Ruuti ilmestyy vasemmalle sivulleni oikeaan paikkaan ja ottaa kontaktin. Tästä kehumista ja "kii" Toimii sekä suoralla, että ympyrällä. Lisäksi ollaan otettu katseesta leikkiä, sekä liikkeelle lähtöjä. Nyt tuntuu, että namitkin toimii. Namilla aika kivasti kääntyy (täyskäännös) vasempaan. Pikkuhiljaa on myös alkanut käyttämään takapäätä enemmän. Olenkin siitä palkkaillut aika paljon, kun käyttää sitä.

Nyt yritän vain keskittyä työn tekoon. On se vaan vaikeaa, kun tekisi mieli vain kouluttamaan =0) Ruuti on niin suloinen, kun tehdään töitä. Sen silmät vain loistaa, kun se katsoo että "mitä sitten tehtäisiin" Voi miten rakastan sitä! Lisäksi meidän suhde on kehittynyt aika kivaksi. Se jo haikailee lenkilläkin mun perään ja etsii tohkeissaan mut piilosta =0) RUUTI ON IHQU!!