Treenailtu on joka päivä. Muutamia turhautumisia on ollut, mutta pääsääntöisesti ovat menneet hyvin. Tässä pientä koostetta. Lisäksi laitan loppuun muutaman kuvan Ruutin treeneistä L-tyttöjen käydessä moikkaamassa meitä =0) Kiitos kuvista Katri ja Laura!

Seuraaminen; Voi se on tällä hetkellä hieno. Poissa on edistäminen =D Ratkaisu löytyi siihen. Eli palkka lentää aina taakse. Lisäksi ollaan otettu käännöksiä vasemmalle. Takapää taas löytyy liiankin hyvin. Ruut vippaa sen todella liioitellusti ja on ruvennut perus asentoja seuraamisen yhteydessä otettaessa kääntymään taakse vinoon istumaan. Höpsö ennakoi nyt kaiken aikaa käännöstä vasempaan. Näyttää siltä, että se tykkää erityisesti tuosta. Pitää kuitenkin kiinnittää huomiota asiaan jatkossa. Mutta voi miten pidänkään tuosta liikkeestä. Olen myös malttanaut ottaa pienempiä pätkiä seuraamista. Lisäksi kuljen itse suorana enkä tuijota koiraa kaiken aikaa. Olen siis itsekkin oppinut jotain uutta ;0)

Kaket; Edistymistä. Tosin vieläkin sotketaan, varsinkin seiso ja maahan menee varsin usein sekaisin. Parempi onkin nyt ottaa vain sarjoja erikseen. Peruttaa jonnin verran, joten olen hiukka palkannut myös edestä.

Liikkeestä seiso; Samallatavalla kuin ennenkin. Palkka lentää taakse. Reagoi pienellä viiveellä, joten tarkkuutta. Kierroissa pysähtyy todella hyvin käskystä.

Tolpan kierto; Muutamasta metristä kierrätystä (kartio). Muutama onnistuminenkin ollaan saatu. Eli suht hyvään kohtaan olen saanut pysäytettyä.

Ruutu; Pitkää matkaa ja paikan hahmottamista. Molemmat ovat sujuneet ihan kivasti.

Paikkamakuu; Muutama epäonnistuminen, mutta pää paino onnistumisilla. Makaa lonkka levossa. Harmittaa hiukka, mutta parempi se on kuin, että nousee kaiken aikaa ylös. Yritetään muuttaa myöhemmin. Kunhan nyt vain löytyy tuohon liikkeeseen lepo-vaihde.

Irtoamisharjoitukset (agi); Jalkapallomaalin kiertoa. Lähetys 20m itse ottaen muutaman askeleen kohti maalia. Irtoa todella hyvin!

Noudot; Sekä pitoja, että noutoja. Pitää kivasti. Palauttaa myös loppuun saakka. 

Perusasennot; Nyt alkaa myös niissä löytymään oikea kohta. Tosin tuohon uuteen kuvioon tarvitaan käsi apu.

Luoksetulot; Alkaa hahmottamaan, että juoksee kohti ja nappaa lelun jalkojen välistä jatkaen matkaa. Banskut ovat vähentyneet.

Ruut syöksyy lelun kimppuun ruudussa.

1858058.jpgkuva: Laura

Pikkuinen on alkanut juoksentelemaan kenttää ympäriinsä lelun saatuaan. Se siis on äitinsä typsy =0)

1858053.jpgkuva: Laura

Perusasento reeniä.. tästä alkoi uusi aika meidän elämässä.

1857017.jpgkuva: Katri