En ole jaksanut kentälle lähteä reenaamaan, joten ollaan tyydytty sisä tokotuksiin. Muutenkin ollut aika veto pois liekkö flunssaa vai mistä johtuu.

Perusasentojumppaa: aiheena erillaisista kulmista sivulle. Vasemmalta tulee aika hyvin mistä vain sivulle, mutta oikealta hiukka jää vajaaksi perus asennot toisinaan. Muuten todella hyvät asennot. Lelua myös kokeilin niin, että pidin sitä kainalossa. Tuntui toimivan ihan hyvin. Pitääkin kokeilla jatkossakin tuota.

Käännöksiä paikallaan vasempaan: Kääntyy todella hyvin. Pitää myös paikkansa hyvin. Toisinaan kääntyy hiukka liian taakse. Mutta korjaa todella kivasti pienellä käsiavustuksella.

Maahanmenoja: Ensin paikaltaan. Nyt menee jo aika kivasti mahan ilman käsi apua perus asennosta. Näitä olen ottanut muutaman jonka jälkeen varovasti lähtenyt liikkeelle ja heti pyytänyt menemään maahan. Aika kivoja onnistumisia ollaan saatukkin. Eli siitä se liikkeestä maahan meno alkaa rakentumaan pikku hiljaa. Muutenkin ollaan hurjasti leikitty erilaisia maahan meno leikkejä. Ruutista ne on ihan huippu kivoja. Tavoite vain ja anoastaa mennä nopeasti maihin, että leikki jatkuisi. 

Pitämisiä (kapulan): Lähinnä ollaan otettu tunnari palikalla. Siitä pikkuinen meinaa innostua ihan valtavsti. Liikaakin, kun alkaa pyörittelemään sitä helposti suussaan tai jopa heittelemään sinne tänne. Ainoa toimiva palkka ko. kapulan pito reeneissä on tennispallo narulla. Se vie kapulasta voiton ja näin ollen muu säätö jää pois, kun odottaa vain, että "koska, koska"

Siinäpä ne taisi ollakkin mitä nyt ollaan puuhattu. Eli aikas laiskanlaista. Muutenkin aktiviteetit ovat olleet vähissä, mutta eipä tuo ole seinille siitä kiivennyt. Ihan hyvä että oppii alusta asti, että meidän laumassa noita "tylsiä" päiviä voi olla aina silloin tällöin.

Huomenna olisi tarkoitus mennä UKU'n reeneihin katsomaan minkälainen on tuo uusi seura, joka perustettiin keväällä. Viikonloppuna lähdetään Sarin ja Carmenin kanssa turistelemaan näyttelyyn ja tiistai/keskiviikko iltana tuleekin sitten Taina koirineen, joten aktiivista ohjelmaa on sitten taas tarjolla reenien ja yhteis lenkkien merkeissä.