Otin illalla vielä toiset tokotukset. Paikka oli toinen uusi kenttä. Ympäristön vaihdos ei tuottanut ogelmia

Seuraaminen: Muutamia toistoja pelkästä perusasennossa istumisesta palkaten "seuraa" käskyn jälkeen. Yritti lähteä pari kertaa eteenpäin käskyn kuultuaan katsetta kuitenkin pitäen kokoajan. Hyvä homma =0) alkaa mukavasti ehdollistumaan käskyyn.

Liikkeelle lähtöjä: Olen joutunut pidentämään noita liikkeelle lähtöjä, koska muutaman askeleen palkkaukset aiheuttivat aika pahoja ennakointeja. Sujui oikein hyvin. Seuraaminen oli tällä kertaa hyvää alusta asti. Kontakti pysyi hyvin, seuraaminen oli tiivistå, mutta ei puskenut. Kulki myös suorassa. Yritin aluksi hinalla autella, kun päivällä puskeminen oli aika kovaa, mutta ei tuosta hihna jutusta tullut oikein mitään. Ruut tuntui häiriintyvän siitä, että hihna kulki jalkojen takaa oikeaan käteen. Voi myös olla uutta ja outoa toiselle, sinku kun on =0) Hihnasta vapauduttuaan kulki kuitenkin todella kivasti ja heitin hihnan pois. Pitää miettiä mitä sitä tekisi jatkossa, jos painamista esiintyy jatkuvasti. Pyrin kuitenkin palkkaamaan, hyvistä pätkistä ja muutamien toistojen jälkeen yleensä palkattuani voimakkaasti taakse asettuu ruotuun.

Liikkeestä seisominen: Tässä tulikin sitten toistettua kuviota liikaa. Ruut kulki sivulla vapaana (tarjosi itse kaiken aikaa seuraamista=) "Stå" ja narupallo taakse. Alkoi toimimaan aika kivasti. tein 2 tavalla. Toisella kuljin eteenpäin ja annoin käskyn ja heitin nartsun kääntymättä taakse. Toisella kerralla käännyin Ruutin eteen annettuani käskyn ja heitin palkan taakse. Molemmilla toimi ihan kivasti. Hiukka ottaa askeleita (mini) mutta en nyt kait niistä välitä. Toistoja tulikin niin paljon, että Ruut alkoi selvästi ennakoimaan sivulla kulkiessa mikä ei ole hyvä juttu =(

Käännöksiä vasempaan: Toimi ihan kivasti. Muutama askel seuraamista ja jyrkkä käännös vasempaan ja "kii" Kääntyy todella kivasti ja nopeasti.

Treenit oli oikein hyvät. Ainoa varjostava puoli oli se, että löysin itseni taas junnaamasta.. huokaus mikä siinä on ettei ihminen opi!?

Sade ei haitannut kummallakaan treeni kerralla tänään hyvä,hyvä!