Oltiin eilen Ruutin kanssa Helsingissä sosiaalistumassa. Tyttö oli todella reippaana heti alusta asti. Meteli ja meno kaduilla oli todella kovaa, mutta se ei tyttöstä haitannut. Oli lähinnä vain utelias. Portaista Ruut tuntuu erityisesti tykkäävän. Aina sellaiset näköpiiriin saatuaan haluisi kiivetä niitä ylös ja alas. Taitaa siitä tulla agility koira =0).. kunhan vain sitten ottaisi myös ne kontaktitkin, eikä pamauttelisi sieltä alas miten sattuu, niin kuin yrittää tehdä portaissa.

Kadulla hetki palloiltuamme siirryimme asemalla ja sieltä tunneliin. Ihmis vilinä oli täysin ok. Ei mitään reagointia. Silittelyt myös ok. Namia ei siis tarvittu, vaan meni heti moikkaamaan jos joku halusi tutustua. Muuten ei ihmisistä välitä. Ei siis yritä jokaisen luokse. Asematunnelissa otettiin sitten sivulle tuloja ja katse kontaktia naksua käyttäen. Ruut on kyllä todella suloinen, kun tapittaa sivulla silmiin. Ihmisiä saa tulla ja mennä eikä sen katse hievahdakkaan musta. Tuntuu niin uskomattomalta, miten niin pieni voi olla jo niin keskittymiskykyinen.

Kävimme myös Stadiumissa sekä Lindexillä ja H&M'ssä. Kaikissa paikoissa oli todella rentona ja kun ei tapahtunut mitään erityistä, niin kävi makoilemaan. Oltiin siis siskoni kanssa vaate ostoksilla, joten tällä reissulla tuli peilit ja pukukopit tutuiksi. Otettiimpa katse kontaktia myös peilinkin kautta =0) Vaate liikkeissä on kyllä se hyvä puoli, että siellä on peili josta näkee onko koira suorassa. pitääkin varmaan alkaa treenaamaan erillaisissa liikkeissä ;0) Otettiin yhden peilin edessä myös imutus seuruuta siitä kun näkee kulkeeko suorassa ja kyllä tyttö kulki oikein suorassa ja ryhdikkäänä! Otettiin myös sivulle tuloja ja katsekontaktia jokaisessa liikkeessä. Yhdessäkin liikkeessä musiikki soi aika kovalla, mutta se ei meidän keskittymistä häirinnyt. Ainoa mikä hieman Ruutin keskittymistä tuntui häiritsevän oli äitini ja siskoni liikkuminen kuonon editse. Silloin katse harhaili hieman, mutta paikaltaan ei lähtenyt kertaakaan. Ja tätä kun otettiin useammin, ei enää tuttujenkaan läsnä olo saanut Ruutin huomiota kääntymään =0) Kyllä se vaan on niin taitava ja nopa oppinen pikku-likka.. Mun oma pieni rakas Ruut!!